Dúplex canonades

Dúplex canonades

Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tots els requisits de canonades dúplex. Som una de les majors exportadors 59 distribuïdors de canonades dúplex a la Xina. Dúplex Pipes es van origi

Xateja ara

Detalls del producte

Huitong especials d'acer Co, Ltd és un famós Xina fabricant tubs dúplex i proveïdor, equipat amb una empresa i fàbrica productiva i com a exportador de canonades dúplex professional i venedor, sempre es benvinguda per comprar i a l'engròs tubs d'acer inoxidable Dúplex de qualitat, plaques inoxidables dúplex, bobina inoxidables dúplex, bobines d'acer inoxidable Dúplex de la fàbrica.

Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tots els requisits de canonades dúplex. Som un dels majors exportadors & distribuïdors de canonades dúplex a la Xina. Dúplex tubs van ser originalment creat per combatre els problemes de corrosió causats per aigües de refredament clorur coixinet i altres líquids agressius processos químics. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.

Grau i Material disponible:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 etc..

Mida: DN15-600 o segons la personalització.

Embalatge:

Exportació estàndard d'embalatge o segons la personalització.

Tipus:

Dúplex barra d'acer inoxidable, tub d'acer inoxidable Duplex, full Duplex d'acer inoxidable, placa d'acer inoxidable Duplex, tira de bobina inoxidables dúplex etc..

Cerca relacionat: Dúplex canonades, tubs d'acer inoxidable dúplex, dúplex plaques d'acer inoxidable, bobina dúplex d'acer inoxidable, acer inoxidable dúplex bobina, acer Duplex, dúplex tub d'acer inoxidable.

Un parell de:Colze de 90 graus Següent:Dúplex d'acer inoxidable

Investigació