[[TitleIndustry]]

Zona magnètica de bobina d'acer inoxidable 304

Date:Nov 29, 2018


L’acer inoxidable, generalment utilitzat com a placa de tub decoratiu, és majoritàriament un material austenític 304, generalment no magnètic o magnètic feble, però a causa de la fosa provocada per fluctuacions de la composició química o d’estat de processament diferent també poden aparèixer magnètics.

304 acer inoxidable després del processament en fred, l'estructura del teixit també es convertirà en martensita, com més gran sigui la deformació del processat en fred, més conversió de martensita, major serà el magnetisme de l'acer. Igual que un lot de tires d'acer, la producció de tub de 76 º, sense sentit magnètic evident, la producció de tub φ9,5. Perquè el sentit magnètic gran de la deformació de la cantonada és evident, la producció de tub rectangular quadrat perquè la deformació és més gran que el tub circular, sobretot la part plegable, la deformació d'un magnetisme més intens és més evident.


304 stainless steel coil magnetic zone


Per tal d’eliminar completament les propietats magnètiques d’acer 304 causades per les raons anteriors, es pot restaurar el teixit austenític estable mitjançant un tractament de solidificació a alta temperatura, eliminant així el magnetisme.

En particular, per les raons anteriors causades pel magnetisme d'acer inoxidable 304 i altres materials d'acer inoxidable, com el 430, el magnetisme d'acer al carboni no és del mateix nivell, és a dir, el magnetisme d'acer 304 sempre mostra un magnetisme feble.
Un parell de: Com realitzar el mètode de tractament de superfície de placa d’acer inoxidable 304L i el mètode de tractament de superfície de mòlta mecànica

Següent: Com mantenir Quenching