zona magnètica de bobina d'acer inoxidable 304

- Nov 29, 2018-


D'acer inoxidable, normalment s'utilitza com una placa decorativa de tub, és principalment un austenítics 304 material, generalment no magnètics o feble magnètica, però a causa de la fosa causada per fluctuacions de composició química o processament diferent estat també pot aparèixer magnètica.

acer inoxidable 304 després de la transformació en fred, l'estructura de teixit també es convertirà a martensite, més gran serà la deformació d'elaboració en fred, la conversió de martensite més, major el magnetisme d'acer. Com un lot de la tira d'acer, la producció de tub φ76, Resultava evident magnètica, la producció de tub φ9.5. A causa de la gran sentit magnètica de la cantonada deformació és obvi, la producció quadrats tub rectangular perquè la deformació és més gran que el tub circular, especialment la part plegable, deformació magnetisme més intens és més evident.


304 stainless steel coil magnetic zone


Per tal d'eliminar les propietats magnètiques d'acer 304 causada per les raons anteriors, pot restaurar el teixit austenítics estable pel tractament de solidificació d'alta temperatura, eliminant així el magnetisme.

En particular, per les raons anteriors causades pel magnetisme d'acer inoxidable 304 i altres materials d'acer inoxidable, com 430, magnetisme acer no és el mateix nivell en absolut, és a dir, 304 magnetisme d'acer sempre Mostra feble magnetisme.Un parell de:Com realitzar el mètode de tractament de superfície de placa d'acer inoxidable 304L i el mètode de tractament de superfícies mecàniques Següent:Com mantenir el tremp