[[TitleIndustry]]

a què es pot utilitzar una placa d’acer inoxidable 316?

Date:Jul 14, 2019

S’afegeix 316 acer inoxidable amb l’element Mo. Per tant, la seva resistència a la corrosió, la resistència a la corrosió atmosfèrica i l’alta resistència a la temperatura són especialment bones, es pot utilitzar en condicions difícils; excel·lent enduriment del treball (no magnètic); excel·lent resistència a alta temperatura; no magnètics en estat de solució sòlida; bon brillantor de productes laminats en fred, bonics.

Usos: equips utilitzats en aigua de mar, productes químics, colorants, paper, àcid oxàlic, adob i altres equips de producció; foto, indústria alimentària, instal·lacions costaneres, cordes, barres de CD, perns, femelles.

La diferència més comuna entre els dos acers inoxidables d’ús comú 304 i 316 és que 316 conté Mo, i s’accepta generalment que 316 és més resistent a la corrosió i més resistent a la corrosió que 304 en entorns d’alta temperatura. Per tant, en entorns d'alta temperatura, els enginyers utilitzen generalment parts de 316 materials. Però l’anomenada cosa no és absoluta, en l’entorn concentrat d’àcid sulfúric no utilitzeu 316 per a temperatures altes. Les persones que han après la mecànica han après el fil. Recordeu el lubricant sòlid negre que cal aplicar per evitar que el fil es trenqui a altes temperatures: disulfur de molibdè (MoS2). D’ella es van extreure dues conclusions: en primer lloc, Mo és, efectivament, una substància resistent a les altes temperatures i, en segon lloc, Mo reacciona fàcilment amb ions sofre de preu elevat per formar sulfurs. Així, cap acer inoxidable no és gaire invencible ni resistent a la corrosió.

L’ús de 316 plaques d’acer inoxidable s’ha generalitzat amb el desenvolupament de l’economia. Les persones estan estretament relacionades amb l’acer inoxidable a la vida diària, però molta gent no sap molt sobre el rendiment de l’acer inoxidable, i el manteniment de 316 plaques d’acer inoxidable és conegut menys. Moltes persones pensen que l’acer inoxidable no s’oxida mai. De fet, l’acer inoxidable té una bona resistència a la corrosió. El motiu és que la superfície forma una pel·lícula de passivació, que existeix en forma d’òxid més estable a la natura. És a dir, tot i que l’acer inoxidable és diferent en l’oxidació segons les condicions d’ús, s’acaba oxidant. Aquest fenomen s’anomena generalment corrosió. Totes les superfícies metàl·liques exposades a ambients corrosius experimenten electrificació o reaccions químiques i es corroeixen uniformement.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant info@sxht-group.com


Un parell de: Què és el tub d'aliatge?

Següent: On s'utilitza l'acer inoxidable super?