[[TitleIndustry]]

Usos de l’acer inoxidable austenític

Date:Jun 12, 2019

Els acers inoxidables utilitzats en la indústria de la cendra de sosa són principalment acers inoxidables austenítics i acers inoxidables dúplex austenitic-ferítics. Entre ells, l'acer inoxidable 00Mo5 (00Cr18Ni18Mo5), l'acer inoxidable molibdè alt níquel 904L (00Cr20Ni25Mo4) i l'acer inoxidable 316L (00Cr18Ni12Mo2) que contenen molibdè en acer inoxidable austenític són els més utilitzats. L’acer inoxidable dúplex té principalment acer inoxidable dúplex austenita-ferrita 3RE60 (00Cr18Ni8Mo3Si2) i acer inoxidable colat CD4Mcu d’aquests dos materials.

L’acer inoxidable 00Mo5 s’utilitza principalment com a tub de refrigeració de la torre de carbonització en cendres. Presenta una excel·lent resistència a la corrosió en picat i una resistència a la corrosió, fins i tot es pot utilitzar per refrigerar canonades petites que entren en contacte amb l'aigua de mar. Tot i això, aquest material no és una sèrie d’acer inoxidable estàndard. És difícil adquirir al mercat i el seu ús està limitat fins a un cert punt i no s’ha promogut àmpliament.

Austenitic stainless steel uses

904L no només té un alt contingut en crom-níquel, sinó que també té un contingut elevat de Mo, i té una millor resistència a la corrosió que l'acer inoxidable 00Mo5. En la producció de cendres de soda, 904L presenta una millor resistència a la corrosió general i a la picadura. A més, el 904 L té una bona treballabilitat en fred i calor. A Europa, es considera que 904L tenen una excel·lent resistència a la corrosió comparable a la del titani en equips de cendres de soda. S'utilitza en molts països esgotats amb titani per reemplaçar el titani en aplicacions de cendres de soda. Es pot utilitzar no només com a material de closca per al recipient a pressió, sinó també com a forja i colada per a la fulla de tub i la bomba de l'intercanviador de calor.

A més, 316L, 304 i altres acer inoxidable també s’utilitzen àmpliament en equips de cendres de soda, tubs, instruments i vàlvules.

En la producció d’evaporació de efectes múltiples de soda càustica que està estretament relacionada amb la producció de cendra de soda, la vàlvula de la bomba és d’acer inoxidable 0Cr18Ni9Ti amb alta concentració de contingut NaOH del 45%, contingut de NaCl del 20% i temperatura de 150 ° C. (bullint) és inferior a 1 Al mes, la canonada de 1Cr18Ni9Ti té una vida útil de només 11 mesos. L’acer inoxidable ferrític ultra pur (000Cr26Mo1) de l’evaporador de la línia de producció d’alcali concentrat (42% -46%) té una taxa de corrosió de la paret de només 0,018 mm / a i una vida útil de més de 10 anys.


Un parell de: Com es pot utilitzar l’acer resistent al desgast i com processar-lo?

Següent: L’aplicació d’acer inoxidable en estructura