[[TitleIndustry]]

Usos d’acer inoxidable austenític

Date:Jun 12, 2019

Els acers inoxidables utilitzats a la indústria de la sosa són principalment acers inoxidables austenítics i acers inoxidables dúplex austenític-ferrític. Entre ells, el més utilitzat és l’acer inoxidable de 00Mo5 (00Cr18Ni18Mo5), acer inoxidable de molibdè alt de níquel 904L (00Cr20Ni25Mo4) i acer inoxidable 316L (00Cr18Ni12Mo2) que conté molibdè en acer inoxidable austenític. L’acer inoxidable dúplex té principalment acer inoxidable dúplex austenita-ferrita 3RE60 (00Cr18Ni8Mo3Si2) i CD4Mcu fosa d’acer inoxidable aquests dos materials.

L’acer inoxidable 00Mo5 s’utilitza principalment com a tub de refrigeració de la torre de carbonització a la soda. Té una excel·lent resistència a la corrosió de les picades i resistència a la corrosió per les esquerdes, i fins i tot es pot utilitzar per refredar les petites canonades en contacte amb el medi d’aigua de mar. Tanmateix, aquest material no és una sèrie estàndard d'acer inoxidable. És difícil adquirir-lo al mercat, i el seu ús es limita fins a cert punt i no ha estat àmpliament promogut.

Austenitic stainless steel uses

El 904L no només té un alt contingut de crom-níquel, sinó que també té un alt contingut de Mo i té una millor resistència a la corrosió que l'acer inoxidable 00Mo5. En la producció de sodi, el 904L presenta una millor resistència a la resistència a la corrosió i al picatge general. A més, el 904 L té una bona capacitat de treball en fred i calor. A Europa, es considera que el 904L té una excel·lent resistència a la corrosió comparable a la del titani en els equips de soda. S'utilitza en molts països empobrits de titani per substituir el titani en aplicacions de carbonat de sodi. Es pot utilitzar no només com a material de closca per al recipient a pressió, sinó també com a forja i fosa per a la làmina de tubs i la bomba de l'intercanviador de calor.

A més, 316L, 304 i altres acers inoxidables també són àmpliament utilitzats en equips, canonades, instruments i vàlvules de soda.

En la producció d’evaporació de múltiples efectes de sosa càustica que està estretament relacionada amb la producció de carbonat de carboni, la vàlvula de bomba fabricada en acer inoxidable 0Cr18Ni9Ti amb alta concentració de contingut de NaOH del 45%, contingut de NaCl del 20% i temperatura de 150 ° C (bullint) és inferior a 1. Al mes, la canonada de 1Cr18Ni9Ti té una vida útil de només 11 mesos. L’acer inoxidable ferritic ultra pur (000Cr26Mo1) a l’evaporador de la línia de producció d’alcali concentrat (42% -46%) té una taxa de corrosió de la paret de només 0,018 mm / a i una vida útil de més de 10 anys.


Un parell de: Com es pot utilitzar l'acer resistent al desgast i aixeu per processar-lo?

Següent: Aplicació de l'acer inoxidable en estructura