[[TitleIndustry]]

Té un acer inoxidable martensític?

Date:May 29, 2019

El fet que l'acer inoxidable es purga, sens dubte, s'oxida, l'anomenat acer inoxidable és només la seva resistència a la corrosió i no és fàcil de corroir.

1cr13, 2cr13, equivalent a acer 410420. En el acer comú, 4 sèries d’acer no són d’acer inoxidable en sentit estricte, sinó que s’aconsegueix fer servir l’acer inoxidable fèrric, que només es pot anomenar ferro inoxidable. Per tant, la seva resistència a la corrosió és molt limitada, és impossible comparar amb 2 sèries, 3 sèries d’acer inoxidable.

2 sèries d’acer inoxidable, com el 202204, el seu contingut en níquel és baix, el seu preu és barat, però el rendiment global, independentment de la resistència o la resistència a la corrosió, és molt pitjor que les 3 sèries.

3 sèries d'acer inoxidable, es pot convertir en acer inoxidable en el sentit real, la seva resistència a la corrosió és molt millor que altres models, especialment l'acer inoxidable de 304 graus té millors propietats. Però fins i tot l’acer inoxidable de la sèrie 3 encara serà corroït en un entorn determinat. Per exemple, 304 pot assegurar-se que no s’oxida durant més de 5 anys a l’entorn ordinari, però en la prova de ruixat de sal, és difícil durar 168 hores (7 dies). Si es passiva 304, pot durar 720 hores (30 dies) en prova de ruixat de sal, però també és difícil durar més.

Per tant, tot l'acer inoxidable és relatiu, d'acord amb l'entorn real i en ocasions per considerar quin és l'acer inoxidable. Al cap i a la fi, el preu de l’acer inoxidable d’alta especificació és molt més car que d’altres qualificacions i, fins i tot, es calcula per múltiples.

A més, 1cr18ni9ti, equivalent a 321 (lleugerament diferent), és un dels graus més alts de la sèrie 3, és d'acer inoxidable Austenite i és resistent a altes temperatures. Les seves propietats físiques són molt superiors, ja sigui per força o per resistència a la corrosió. A l’entorn normal, no és fàcil fer 1cr18ni9ti rovell.


Un parell de: Què és la canalització sanitària d’acer inoxidable?

Següent: Les característiques de tubs sanitaris d’acer inoxidable