[[TitleIndustry]]

Té l'òxid inoxidable martensític?

Date:May 29, 2019

L'acer inoxidable amb maratge sens dubte s'oxidarà, l'anomenat acer inoxidable és només la seva resistència a la corrosió superior, no fàcil de corroir.

1cr13, 2cr13, equivalent a l'acer 410420. A l’acer comú, les 4 sèries d’acer no són d’acer inoxidable en sentit estricte, sinó d’acer inoxidable fèrric que només es pot denominar de ferro inoxidable. Per tant, la seva resistència a la corrosió és molt limitada, no es pot comparar amb 2 sèries, 3 sèries d'acer inoxidable.

Acer inoxidable de 2 sèries, com el 202204, el seu contingut de níquel és baix, el preu és barat, però el rendiment general, independentment de la resistència a la corrosió o la força, és molt pitjor que les 3 sèries.

Acer inoxidable de 3 sèries, es pot convertir en acer inoxidable en el sentit real, la seva resistència a la corrosió és molt millor que altres models, especialment l'acer inoxidable de grau 304 té millors propietats. Però fins i tot l’acer inoxidable de la sèrie 3 continuarà sent corroït en un entorn determinat. Per exemple, el 304 pot assegurar-se que no s'oxida durant més de 5 anys en un entorn normal, però en la prova de fumigació salina és difícil durar 168 hores (7 dies). Si 304 és passivat, pot durar 720 hores (30 dies) en proves de polvorització de sal, però també és difícil durar més temps.

Per tant, tot l’acer inoxidable és relatiu, segons l’entorn i les ocasions reals per considerar quina acer inoxidable escollir. Després de tot, el preu de l'acer inoxidable d'alta especificació és molt més car que altres graus, i fins i tot calculat per múltiples.

A més, 1cr18ni9ti, equivalent a 321 (lleugerament diferent), és una de les qualitats més altes de la sèrie 3, és l'acer inoxidable Austenita i resistent a altes temperatures. Les seves propietats físiques són molt superiors, ja sigui resistència a la resistència o corrosió. En un entorn normal, no és fàcil fer rovell d’un milió.


Un parell de: Què és el tub sanitari d'acer inoxidable?

Següent: Les característiques del tub sanitari d'acer inoxidable