[[TitleIndustry]]

Com es pot utilitzar l’acer resistent al desgast i com processar-lo?

Date:Jul 03, 2019

Com es pot utilitzar l'acer resistent al desgast per processar-lo?

L’acer resistent al desgast és un terme general per a materials d’acer amb alta resistència al desgast, que avui dia s’utilitza més salvatge dels materials resistents al desgast. Actualment, la placa d’acer resistent al desgast que s’utilitza habitualment és un producte elaborat mitjançant la soldadura d’un determinat gruix d’una capa dura amb alta duresa i una excel·lent resistència al desgast a la superfície d’acer ordinari baix en carboni, o acer baix aliatge amb una bona resistència i plasticitat. mètode de soldadura per superfícies. A més, hi ha plaques d’acer resistents al desgast i plaques d’acer resistents al desgast d’aliatge.

Aplicacions comunes:

L’acer resistent al desgast s’utilitza àmpliament en maquinària minera, mineria de carbó, maquinària d’enginyeria, maquinària agrícola, materials de construcció, maquinària elèctrica, transport ferroviari i altres departaments.

Per exemple, la bola del molí de boles, el folre, les dents de l’excavadora, la galleda, la paret de rodament de diversos trituradors, la placa dentària, el cap de martell, la placa de la pista del tractor i el dipòsit, la placa del bufador. del molí de ventilació, el rascador de la mina de carbó Placa de canal mitjà, abeurador, cadena per anelles per a bulldozers, fulla per a excavadores, dents de pala, revestiments per a grans tremuges elèctriques de rodes, broques per a perforació de petroli i mineral de ferro obert, etc. principalment limitat a l’aplicació d’acer resistent al desgast sotmès a desgast abrasiu, i tot tipus de màquines amb moviment relatiu produiran diversos tipus de desgast, que milloraran la resistència al desgast de la peça.

Els suports de mòlta (boles, canyes i revestiments) utilitzats en les fàbriques de mineral i ciment són peces de desgast d'acer de gran consum. Als Estats Units, la majoria de les boles de mòlta estan forjades o foses d'acer al carboni i acer d'aliatge, que representen el 97% del desgast total de les boles. Al Canadà, la bola consumida a la bola de mòlta representava el 81%.

Segons les estadístiques de finals dels anys 1980, la Xina consumeix aproximadament entre 80 i 1 milió de tones de boles de mòlta a l'any. El consum anual de revestiments de molins és de prop de 200.000 tones, la majoria de productes siderúrgics. L'aigua central del transportador de rascadors de les mines de carbó de la Xina consumeix entre 60.000 i 80.000 tones de plaques d'acer a l'any.

mètodes de processament:

1. El mètode de tall de plaques d'acer és adequat per a tall en fred i tall en calent. El tall en fred inclou tall de raig d'aigua, tall de tall, serrat o abrasiu; El tall tèrmic inclou el tall de flames de combustible d’oxigen (en endavant, “tall de flames”), tall de plasma i tall per làser.

2. Mètode de tall: mitjançant la prova de procés pertinent, domini les característiques generals i la gamma de gruixos de tall de diversos mètodes de tall de plaques d’acer.

3. El mètode de tall de flames d’acer resistent al desgast d’alt grau és tan senzill com el tall d’acer ordinari amb baix contingut de carboni i baix aliatge. En tallar plaques gruixudes d'acer resistent al desgast, heu de parar atenció! A mesura que augmenta el gruix i la duresa de la xapa d’acer, augmenta la tendència de la fissura a la vora del tall.

Podeu comunicar-nos per correu electrònic: info@sxht-group.comUn parell de: Els mètodes de tall d’acer inoxidable dúplex

Següent: Usos de l’acer inoxidable austenític