[[TitleIndustry]]

Com es pot utilitzar l'acer resistent al desgast i aixeu per processar-lo?

Date:Jul 03, 2019

Com es pot utilitzar l'acer resistent al desgast i aixeu per processar-lo?

L’acer resistent al desgast és un terme general per als materials d’acer amb una alta resistència al desgast, que actualment s’utilitza com a material més resistent al desgast. Actualment, la placa d’acer resistent al desgast usada és un producte fabricat mitjançant la soldadura d’un determinat gruix d’una capa dura amb una duresa elevada i una excel·lent resistència al desgast a la superfície d’acers baixos en carboni ordinaris, o acer de baixa aliatge amb bona duresa i plasticitat per mètode de soldadura de superfície. A més, hi ha plaques d'acer resistents al desgast i làmines d'acer resistents al desgast de l'aliatge.

Aplicacions habituals:

L'acer resistent a l'ús és àmpliament utilitzat en maquinària de mineria, mineria de carbó, maquinària d'enginyeria, maquinària agrícola, materials de construcció, maquinària elèctrica, transport ferroviari i altres departaments.

Per exemple, la bola del molí de boles, el revestiment, les dents de l’excavadora, la galleda, la paret rodant de diverses trituradores, la placa de dents, el cap de martell, la placa de pista del tractor i el dipòsit, la placa de bufat del molí de ventilació, la mineria de carbó que es rascava Placa mitja, abeurador, cadena d’anells per excavadores, fulla per a excavadores, dents de pala, revestiments per a tremuges de rodes elèctriques grans, rodets per perforar oli i mineral de ferro obert, etc. limitada principalment a l’aplicació d’acer resistent al desgast sotmès a un desgast abrasiu, i tot tipus de màquines amb moviment relatiu produiran diversos tipus de desgast, que milloraran la resistència al desgast de la peça.

Els mitjans de mòlta (boles, barres i revestiments) utilitzats en les fàbriques de minerals i de ciment són peces de desgast d’acer de gran consum. Als Estats Units, la majoria de les boles rectificadores són forjades o foses d’acer al carboni i acers d’aliatge, que representen el 97% del desgast total de la bola. Al Canadà, la pilota consumida a la bola de mòlta representava el 81%.

Segons les estadístiques de finals dels anys vuitanta, la Xina consumeix al voltant de 80 a 1 milió de tones de boles de mòlta per any. El consum anual de revestiments de molins és de gairebé 200.000 tones, la majoria dels quals són productes d’acer. El canal central del transportador de rascades a les mines de carbó de la Xina consumeix entre 60.000 i 80.000 tones d’acer per any.

mètodes de processament:

1. El mètode de tall de la placa d'acer és adequat per al tall en fred i el tall calent. El tall en fred inclou tall per raig d’aigua, tall, tall o tall abrasiu; El tall tèrmic inclou el tall de flama de combustible d'oxigen (en endavant, "tall de flama"), tall per plasma i tall per làser.

2. Mètode de tall: Mitjançant la prova de procés pertinent, domineu les característiques generals i el gruix de tall de diversos mètodes de tall de plaques d'acer.

3. El mètode de tall de flama d'acer resistent al desgast d'alta qualitat és tan senzill com el tall d'acer ordinari de baix contingut en carboni i baix aliat. Quan es tallen plaques gruixudes d'acer resistent al desgast, cal parar atenció! A mesura que augmenten el gruix i la duresa de la xapa d'acer, augmenta la tendència de l'esquerda a la vora del tall.

Conegueu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.comUn parell de: Els mètodes de tall d'acer inoxidable dúplex

Següent: Usos d’acer inoxidable austenític