Com mantenir el tremp

- Nov 22, 2018-


S'utilitza principalment com a tractament reforçat i endurit dels materials d'acer, també utilitzats en materials no ferrosos i no metàl·lics. El desgasge de l'acer i la fase heterogènia homòloga d'alta temperatura formada per escalfament són austenita, i la fase no equilibrada de baixa temperatura La zona obtinguda per refredament és martensita o bainita. La formació d'acer i la fase heterogènia homòloga d'alta temperatura formada per calefacció són austenita, i la fase de no equilibri de la zona de baixa temperatura obtinguda per refredament és la martensita o bainita.


How to keep Quenching


El tremp és un dels mitjans bàsics per enfortir els materials d'acer. L'acer és el més dur en el teixit sòlid sòlid a base de ferro, de manera que el descongelació de peces d'acer pot obtenir una gran duresa i elevada resistència. No obstant això, la fragilitat de la martensita és molt gran, i hi ha una gran estressada interna de refredament a les peces d'acer després del descongelament, de manera que no és apta per a aplicacions directes i ha de ser temperada.


How to keep Quenching


Un parell de:zona magnètica de bobina d'acer inoxidable 304 Següent:Història de les històries d'èxit de tub tub capil·lar d'acer inoxidable 316