Com demanar acer ferroviari

- Oct 23, 2018-


L'acer ferroviari (ferrocarril), s'utilitza per a la fabricació de locomotores, grues i altres vies de l'acer professional.

La major part de l'acer ferroviari és produït pel forn d'oxigen i el convertidor d'oxigen, que es laminen rodant. El ferrocarril en ús està subjecte principalment al desgast ia la càrrega repetida a llarg termini, de manera que els requisits són resistents al desgast, pressió, resistència a la fatiga, soldadura i bona resistència.

El ferrocarril està subjecte principalment a la pressió i la càrrega d'impacte del material rodant, per tant, requereix força i duresa suficients i una certa duresa. L'acer ferroviari d'ús comú és un acer calmat amb carboni fet de llar obert i BOF, que conté carbó wc0,6%. El 0,8% pertany a l'acer al carboni mitjà i als alts acers al carboni, però el contingut de manganès de WMN és superior, dins de l'1,1% del 6,6%.

El ferrocarril segons els estàndards nacionals de la Xina i els estàndards de la indústria metal·lúrgica es divideixen en ferrocarril ferroviari, carril lleuger, carrils conductors i carrils de grua.


How to order rail steel

En els darrers anys, s'han utilitzat àmpliament els carrils d'acer comú de baixa aleació, com rails de silici elevats, carrils de manganès mitjans, carrils de coure i carrils de tensió. El ferrocarril ordinari de baixa alineació és més resistent a l'ús i resistent a la corrosió que el ferrocarril de carboni, i la seva vida útil és molt millorada.

Un parell de:Què és la Plataforma de Vaixell? Següent:Austenítics 303 fàcil-a-tall d'acer inoxidable