[[TitleIndustry]]

Com demanar acer ferroviari

Date:Oct 23, 2018


L'acer ferroviari (ferro d'acer), s'utilitza per a la fabricació de locomotores, grues i altres vies de l'acer professional.

La major part de l’acer ferroviari és produït pel forn d’oxigen i el convertidor d’oxigen, que s’enrotlla mitjançant rotllatge. El ferrocarril en ús està sotmès principalment al desgast i a càrregues repetides a llarg termini, de manera que els requisits són resistents al desgast, a la pressió, a la fatiga, a la soldadura i a la bona resistència.

El ferrocarril està sotmès principalment a la càrrega de pressió i impacte del material rodant, per tant, requereix força i duresa suficients i una certa duresa. L’acer ferroviari d’ús comú és un acer calmant del carboni fabricat amb foc obert i BOF, que conté carboni w6,6%. El 0,8%, pertany a l'acer de carboni mitjà i els alts acers de carboni, però el contingut de manganès en WMN és més elevat, dins de l'1,1% del 1,6%.

Els carrils segons les normes nacionals de la Xina i els estàndards de la indústria metal·lúrgica es divideixen en ferrocarrils, tren lleugers, rails conductors i baranes de grues.


How to order rail steel

En els últims anys, s’han utilitzat àmpliament baranes d’acer de baix aliatge, com ara baranes de silici altes, baranes de manganès mitjà, rails de coure i rails portants. El ferrocarril de baix aliatge normal és més resistent al desgast i a la corrosió que el ferrocarril de carboni, i la seva vida útil es millora molt.

Un parell de: què és la Placa del Vaixell

Següent: Austenitic 303 Acer inoxidable fàcil de tallar