[[TitleIndustry]]

Com processar acer?

Date:Jul 04, 2019

Com processar acer?

El procés d’acer inclou principalment la fabricació de ferro, la fabricació d’acer i el laminat d’acer, que s’expliquen breument de la manera següent:

1. Ferro: és el procés de reducció de ferro en minerals de sinterització i nusos. El coke, el sinteritzat i el mineral de massa, juntament amb una petita quantitat de calcària, s'envien a un alt forn per a la fosa en ferro colat (aigua de ferro), que després s'envia a una fàbrica d’acer com a matèria primera per a la producció d’acer.

2. Fàbrica d’acer: elimina el carboni, el sofre, el fòsfor i altres impureses excessives de les matèries primeres (aigua i ferralla de ferro, etc.) i afegeix components d’aliatge adequats.

3. Fosa contínua: L'acer fos injectat contínuament al producte refredat per aigua a través del tanc intermedi, i després de ser solidificat en una closca, es treu del cristal·litzador a una velocitat constant i després es refreda amb polvorització d'aigua. Després de tota la solidificació, es tallarà en longitud definida per la fosa de colada contínua.

4. Rodament: els lingots d’acer continuat i les lingotes de colada contínua s’envolten en diferents tipus d’acer en diferents laminadors per laminació en calent.

Hi ha tres mètodes principals de fosa: la producció d’acer indirecta, la producció d’acer directa i la reducció de la fosa.

1. Mètode de fabricació d'acer indirecte. Consta de dos passos: fabricació de ferro i convertidor de ferro alt forn. El mineral de ferro primer es fon i es redueix a ferro colat (amb alt contingut de carboni), i després el ferro colat es carrega en un forn d'acer per a oxidació i refinat en acer, que és el principal mètode per a la producció massiva de fosa moderna d'acer.

2. Mètode de fabricació directa d’acer. Un mètode de fosa d’acer en ferro en un sol pas. En lloc d’utilitzar els alts forns i el costós coque, el mètode utilitza el mineral de ferro en un forn de reducció directa per reduir les emissions de carbona (<1%), semifusionada,="" que="" contenen="" impureses="" amb="" un="" gas="" o="" agent="" reductor="">

3. Mètode de reducció de la fusió. Un mètode de fabricació de ferro sense alta forn, en el qual el mineral de ferro es redueix a ferro metàl·lic per carboni en un estat de fusió a alta temperatura i després es refina en acer mitjançant un convertidor convencional.

Conegueu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: Com es pot utilitzar l'acer resistent al desgast i com fer-los?

Següent: Aplicacions d'acer inoxidable dúplex