[[TitleIndustry]]

Com processar l’acer?

Date:Jul 04, 2019

Com processar l’acer?

El procés d'acer inclou principalment la fabricació de ferro, la fabricació d'acer i el laminat d'acer, que s'expliquen breument de la manera següent:

1. Fabricació de ferro: és el procés de reduir el ferro en sinter i forró. El coque, el sinter i el forró, juntament amb una petita quantitat de pedra calcària, s’envien a un forn de gran explosió per a la fosa en ferro purí líquid (aigua de ferro), que després s’envia a una fàbrica d’acer com a matèria primera per a la siderúrgia.

2. Siderúrgia: Elimina excés de carboni, sofre, fòsfor i altres impureses de les matèries primeres (aigua de ferro i ferralla, etc.) i afegeix components d’aliatge adequats.

3. Colada contínua: l'acer fos es injecta contínuament en el producte refrigerat per aigua a través del dipòsit intermedi i, després de ser solidificat en una closca, es treu del cristal·litzador a una velocitat constant i després es refreda amb polvoritzador d'aigua. Després de tota la solidificació, es talla en la longitud designada de la factura de colada contínua.

4. Enrotllat: els lingots d'acer de colada contínua i les factures de colada contínua s'enrotllen en diversos tipus d'acer en diferents laminadors mitjançant laminat en calent.

Hi ha tres mètodes principals de fosa: fabricació d’acer indirecta, fabricació d’acer directa i reducció de fosa.

1. Mètode de fabricació siderúrgica indirecta. Consta de dos passos: fabricació de ferro de forn de gran forn i fabricació de ferro convertidor. El mineral de ferro primer es fon i es redueix a la planxa (rica en carboni) i, a continuació, la planxa es carrega en un forn de fabricació d’acer per oxidar-se i perfeccionar-lo en acer, que és el principal mètode per a la producció massiva de la fosa d’acer moderna.

2. Mètode de fabricació siderúrgica directa. Un mètode de fosa d'acer en ferro per un pas. En comptes d'utilitzar forns de gran explosió i costós costós, el mètode utilitza mineral de ferro en un forn de reducció directa per reduir el carbonià (<1%), hemita="" semi-fos="" que="" conté="" impureses="" amb="" gas="" o="" agent="" reductor="" de="">

3. Mètode de reducció de la fusió. Un mètode de fabricació de ferro sense explosió en què el mineral de ferro es redueix a ferro de metall per carboni en estat fos a una temperatura elevada, i després es perfecciona en acer mitjançant un convertidor convencional.

Podeu comunicar-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: Com es pot utilitzar l'acer resistent al desgast i com fabricar-los?

Següent: Aplicacions d'acer inoxidable dúplex