[[TitleIndustry]]

Com solucionar la deformació de soldadura i la crema d'acer inoxidable prim

Date:Jun 19, 2019

El problema més dur de les soldadures en acer inoxidable prim és el desgast i la deformació de la soldadura. La xapa d'acer inoxidable té un petit grau de contenció. S'escalfa i es refreda localment durant el procés de soldadura, formant un escalfament i refrigeració desigual i la soldadura produirà tensions i tensions desiguals. Quan l'escurçament longitudinal de la soldadura és superior a un cert valor per a la vora de la placa prima, una deformació d'ona més greu afectarà la qualitat de la forma de la peça.

Les principals mesures per resoldre el problema de cremades i deformacions durant la soldadura de xapes d'acer inoxidable són:

1. Controleu estrictament l’entrada de calor de les juntes soldades i seleccioneu el mètode de soldadura adequat i els paràmetres de procés (principalment corrent de soldadura, tensió d’arc, velocitat de soldadura).

2. Generalment, les broquetes petites s’utilitzen generalment per a soldadura de plaques fines, però recomanem utilitzar el diàmetre de la boquilla gran el màxim possible perquè la superfície de protecció de la soldadura durant la soldadura sigui més gran, cosa que pot aïllar de forma efectiva i durant molt de temps l’aire, de manera que que la costura de soldadura es formi millor. Forta capacitat antioxidant.

thin stainless steel

3. Amb la vareta de tungstè φ1.5, la nitidesa de la mòlta ha de ser més nítida i la longitud de la vareta de tungstè que sobresurt de la boquilla ha de ser el màxim de temps possible, cosa que farà que el material base es fongui més ràpidament, és a dir, el temperatura de fusió La pujada és més ràpida i la temperatura més concentrada, cosa que ens permet fondre’ns el més ràpidament possible i no permet augmentar més la temperatura materna, de manera que la zona on canvia l’estrès intern del material es fa més petita, i en definitiva es redueix la deformació del material.4. Les dimensions del muntatge han de ser precises, la superfície de la interfície és el més petita possible. El buit és lleugerament més gran i és més fàcil de cremar, o es forma un cordó de soldadura més gran.

5, ha d'utilitzar el dispositiu de tapa dura amb un equilibri uniforme de la força de fixació. La clau per soldar xapa d’acer inoxidable és parar atenció a: controlar estrictament l’energia de la línia a l’articulació soldada i esforçar-se per reduir el màxim de calor el màxim possible sota la premissa de completar la soldadura, reduint així la zona afectada de calor i evitant els defectes anteriors.

image

6. L’elecció d’una seqüència de soldadura raonable és especialment important per controlar la deformació residual de la soldadura. Per a l’estructura de les soldadures simètriques, s’ha d’utilitzar el màxim de soldadura simètrica. Per a l’estructura asimètrica, una amb menys soldadures i una amb més soldadures. Un costat. La deformació del pal de soldadura és suficient per corregir la deformació del costat frontal per reduir la deformació general.

7. La millor xapa d'acer inoxidable és soldadura làser a 0,1 MM es pot soldar, es pot ajustar lliurement la mida del punt de làser, es pot controlar bé. La proporció de deformació tampoc està present.


Un parell de: Aplicacions d'acer inoxidable dúplex

Següent: Què és la canalització sanitària d’acer inoxidable?