[[TitleIndustry]]

Com es desenvoluparà la tècnica de l'acer en el futur?

Date:Jul 07, 2019

Com es desenvoluparà la tècnica de l'acer en el futur?

La indústria siderúrgica hauria de seguir les principals indicacions de desenvolupament tècnic :

1. Tecnologia de fabricació de ferro de baixa emissió de carboni

Després de l'excés de ferro de baixa tecnologia de ferro-carboni, es centra principalment en la investigació de nous materials de forn com la càrrega composta de ferro-carboni en alt forn, reciclatge de gasos alts alts forns, substàncies que contenen hidrogen (gas natural ric en hidrogen, Injecció de COG, injecció alta en injecció de riquesa en oxigen (percentatge d'oxigen ric 30% o oxigen total), quantitat limitada d'injecció de carbó, etc., per reduir les emissions de CO2 del procés de fabricació de ferro.

2. Tecnologia de ferreteria sense alta explosió reduïda de carboni, de baix carboni

La tecnologia de fabricació de ferro sense forn de forns utilitza la reducció d'hidrogen, que pot reduir significativament les emissions de CO2. Inclou principalment cinc tipus: tecnologia de reducció de la fosa, tecnologia de reducció directa, reducció directa d’hidrogen, metal·lúrgia directa basada en la reducció de la fosa de la metal·lúrgia d’hidrogen, separació de diòxid de carboni, recollida, emmagatzematge i tecnologies d’utilització.

3. Tecnologia de la fabricació d’acer

Principalment es pot perfeccionar en quatre aspectes: la tecnologia de desulfuració d’alta eficiència del pretractament de metalls, el nou procés de refinament d’alta eficiència de la polvorització de fons de cullerot, la tecnologia de la metal·lúrgia d’òxid per a la fabricació d’acer de soldadura d’energia de gran línia i el control de microestructures d’acer estructural de calibre gruixut. Obtingueu un rendiment nou tot obtenint bons resultats de desulfuració.

4. Acer especial d'alta qualitat, d'alta eficiència i baix cost de la metal lúrgia nou procés

El primer és tres tecnologies de refinament. Després del procés convencional de forn elèctric o convertidor, s'afegeixen tres refineries per a materials especials d'acer i altres materials metàl·lics d'alt rendiment per a aplicacions aeroespacials, com ara alta eficiència i baix cost. En segon lloc, es neteja la nova generació d’acer especial, la tecnologia d’homogeneïtzació i refinació, la investigació i el desenvolupament d’una nova generació de culleres d’acer especials, tecnologia de refinament neta, caracteritzada per la contaminació, escalfament i desoxidació d’acer fos, nitrogen d’acer inoxidable de gamma alta a pressió. nova tecnologia de metallurgia adherida, tecnologia de refonç de electroslag basada en cristal·litzador conductor, etc. Per a la producció d’acer d’aliatge de gamma alta.

Contacti amb nosaltres per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: Què és un acer super inoxidable?

Següent: Els mètodes de tall d'acer inoxidable dúplex