[[TitleIndustry]]

Introducció de 316 tubs d’acer inoxidable

Date:Jul 20, 2019

La canonada d’acer inoxidable 316 és una franja buida d’acer rodó, que s’utilitza àmpliament en canonades de transport industrial com a petroli, productes químics, mèdics, alimentaris, indústria lleugera, instrumentació mecànica i components estructurals mecànics. A més, quan la flexió i la resistència a la torsió són iguals, el pes és lleuger, per la qual cosa també s’utilitza àmpliament en la fabricació de peces mecàniques i estructures d’enginyeria. S'utilitza també per produir diverses armes convencionals, barrils, petxines i així successivament.

Les principals varietats de 316 canonades d'acer inoxidable es poden dividir en: 316 tubs d'acer inoxidable brillant, 316 tubs decoratius d'acer inoxidable, 316 tub capil·lar d'acer inoxidable, 316 tubs soldats d'acer inoxidable, etc. El tub d’acer inoxidable 316L té un contingut màxim de carboni de 0,03 i es pot utilitzar en aplicacions on el recobriment no és possible després de la soldadura i es requereix una màxima resistència a la corrosió. No obstant això, l'acer inoxidable 316 no es pot endurir mitjançant tractament tèrmic. El rendiment general del grau d’acer és millor. En condicions d’alta temperatura, quan la concentració d’àcid sulfúric és inferior al 15% i superior al 85%, l’acer inoxidable 316 té un ampli ventall d’usos.

L’acer inoxidable 316 també és resistent a l’erosió per atmosferes industrials marines i agressives. La resistència a la calor 316 d'acer inoxidable té una bona resistència a l'oxidació en un ús intermitent per sota de 1600 ° C i un ús continuat per sota de 1700 ° C. En el rang de 800-1575 graus, és preferible no aplicar-se contínuament 316 acer inoxidable, però quan l’acer inoxidable 316 s’utilitza contínuament fora d’aquest rang de temperatura, l’acer inoxidable té una bona resistència a la calor. El recuit es realitza a una temperatura que oscil·la entre 1850 i 2050 graus, seguit d'un recuit ràpid i un refredament ràpid. L’acer inoxidable 316 no es pot endurir mitjançant tractament tèrmic. L’acer inoxidable 316 té bones propietats de soldadura. Es poden fer servir tots els mètodes de soldadura estàndard. Per soldar, es pot utilitzar per a la soldadura 316Cb, 316L o 309Cb barres d’acer inoxidable o canyes de soldadura segons l’aplicació. Per obtenir una millor resistència a la corrosió, la secció d'acer inoxidable soldada de 316 requereix recobriment posterior a la soldadura. Si s’utilitza acer inoxidable 316L, no cal recobrir post-soldadura.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com

Un parell de: a què es pot fer servir la placa d’acer inoxidable duplex 2205?

Següent: quin és l'ús del tub d'acer inoxidable 304L