[[TitleIndustry]]

Acer envelliment martensític

Date:Oct 09, 2018


L’acer envelliment de martensita és un dels acers de gran resistència. Els avantatges d’aquest acer destacat és que el procés de tractament tèrmic és senzill i convenient, després de la solució del processament mecànic abans de l’envelliment, la deformació del tractament tèrmic, el rendiment del processament i el rendiment de la soldadura són molt bones. A la taula següent es mostra el procés de tractament tèrmic i les propietats dels acers d'envelliment martensítics. En els últims anys, l’ús estranger de motlles d’acer envelliment martensític s’utilitza àmpliament, però a la llar, a causa de l’envelliment d’acer martensita que conté ni, Co i altres elements de metalls preciosos i un contingut elevat, car, és difícil d’aplicar àmpliament. Aquest tipus d'acer s'utilitza principalment per a forjar amb precisió els encunyats i els motlles de plàstic.

store-steel9853g.jpg

S’utilitzen àmpliament els acers envelliment martensítics en els graus classificats per força: 18Ni (200), 18Ni (250), 18Ni (300) i 18Ni (350).


En els últims anys, alguns països han desenvolupat nombroses qualitats d’acer en acer d’envelliment martensític, especialment els acers d’envelliment martensític no de cobalt amb bones propietats.


L’aplicació d’acer envelliment martensític ha estat àmpliament utilitzada per incloure closca del motor de coets, closca de míssils, centrífuga d’isòtops d’urani d’alta velocitat, reducció d’helicòpters, vaixell d’alta pressió, frontissa, engranatge, rodament, sensor d’alta pressió, fixador, molla, com així com matrius per extrusió i fosa d’aliatge d’alumini, motlle de precisió, matrius d’estampació en fred i altres eines

Un parell de: suau aliatge magnètic

Següent: Estat de lliurament traçat en fred (enrotllat) en fred