Martensítica envelliment d'acer

- Oct 09, 2018-


Martensite envelliment acer és una dels acers d'ultra-alta resistència. Els avantatges d'aquest acer excepcional és el procés de tractament tèrmic és simple i convenient, després de la solució de la mecànica processament abans del envelliment, tractament tèrmic deformació, actuació de processament i rendiment soldadura són molt bons. El procés de tractament tèrmic i propietats d'acers envelliment martensítica es mostren a la taula següent. En els darrers anys, ús exterior de motlle d'acer martensítica envelliment és àmpliament utilitzat, però en el contingut domèstic, a causa d'elements de l'envelliment d'acer que conté ni, Co i altres metalls preciosos de martensite i d'alta, car, és difícil d'aplicar àmpliament. Aquest tipus d'acer s'utilitza principalment per la precisió forja moren i motlles de plàstic.

store-steel9853g.jpg

Envelliment martensítica típic acers són comunament utilitzats en els graus de força: 18Ni (200), 18Ni (250), 18Ni (300) i 18Ni (350) són àmpliament utilitzats.


En els últims anys alguns països han desenvolupat molts graus variant d'acer de l'envelliment martensítica acers, especialment els acers envelliment martensítica no-cobalt amb bones propietats.


L'aplicació de l'envelliment martensítica acers ha estat àmpliament utilitzat com a closca de motor de coet, míssil shell, reducció d'alta velocitat de centrifugació de Isòtops d'urani, tren d'aterratge d'helicòpter, vaixell d'alta pressió, frontissa, gear, tenint, sensor de pressió alta, sostenidor, primavera, així com alumini, aliatge dau d'extrusió i moren de fosa, motlles de precisió, fred estampació moren i altres eines.

Un parell de:aliatge magnètic tou Següent:Estat de lliurament (enrotllat) dibuixat freda