[[TitleIndustry]]

Nom de la varilla d’acer inoxidable

Date:Nov 08, 2018


D’acord amb les característiques organitzatives es divideixen en: austenita, forma de cos de austenita-Tiesu, mida de ferrita, martensita i enduriment de precipitacions de cinc categories.


Name of the stainless steel rod

不锈钢棒形状

L’acer rodó, l’acer quadrat, l’acer pla, l’acer d’angle hexagonal i els acers octogonals són el nom general de varetes d’acer inoxidable.

Name of the stainless steel rod

不锈钢规格材质

Especificació de la barra d’acer inoxidable: ф1.0mm o per sota de 250mm

La mida (diàmetre, longitud de vora, gruix o distància de la banda) no és inferior a 250 mm de barres d'acer inoxidable forjades en calent i forjades.

Material: 304、304L 、 321、316、316L 、 310S 、 630、1Cr13、2Cr13、3Cr13、1Cr17Ni2 、 Acer dúplex, acer antibacterià i altres materials!


不锈钢应用范围


Petroli, electrònica, química, farmacèutica, tèxtil, aliments, maquinària, construcció, energia nuclear, aeroespacial, militar i altres indústries!


不锈钢棒生产工艺


Vareta d’acer inoxidable Segons el procés de producció es pot dividir en laminat en calent, forja i estirament en fred de tres tipus.

Name of the stainless steel rod


不锈钢棒执行标准


Name of the stainless steel rod
Un parell de: Relació entre la bobina d'acer inoxidable austenitic 304 i la bobina d'acer inoxidable 304 de mida martensita

Següent: Què és l’acer de molla