Relació entre bobina austenítica 304 d'acer inoxidable i bobina d'acer inoxidable de mida martensita 304

- Nov 13, 2018-


L'austenita és no magnètica o feble magnètica, la martensita o la ferrita és magnètica.


Acer inoxidable Una àmplia varietat, a temperatura ambient segons l'estructura organitzativa, es pot dividir en diverses categories:


Relationship between austenitic 304 stainless steel coil and martensite size 304 stainless steel coil


Es menciona anteriorment que l'austenita és magnètica no magnètica o feble, i la martensita o ferrita és magnètica, a causa de la segregació dels components de fosa o el tractament tèrmic impropi, provocarà l'acer inoxidable austenític 304 en una petita quantitat de teixits de martensita o ferrita. D'aquesta manera , L'acer inoxidable 304 tindrà un magnetisme feble.


Relationship between austenitic 304 stainless steel coil and martensite size 304 stainless steel coil


A més, l'acer inoxidable 304 després del processament en fred, l'estructura del teixit també es converteix en martensita, major és la deformació del processament en fred, major conversió de martensita, major és el magnetisme de l'acer.


Per tal d'eliminar per complet les propietats magnètiques de l'acer 304 causades pels motius anteriors, el teixit austenític estable es pot restaurar mitjançant un tractament de solidificació a alta temperatura, eliminant així el magnetisme.Un parell de:Quina és la diferència entre la secció H d'acer i acer Següent:Nom de la barra d'acer inoxidable