[[TitleIndustry]]

Relació entre la bobina d'acer inoxidable austenitic 304 i la bobina d'acer inoxidable 304 de mida martensita

Date:Nov 13, 2018


L’adenenita no és magnètica o dèbilment magnètica, la martensita o la ferrita són magnètiques.


L’acer inoxidable Una àmplia varietat, a temperatura ambient segons l’estructura organitzativa, es pot dividir en diverses categories:


Relationship between austenitic 304 stainless steel coil and martensite size 304 stainless steel coil


S'ha esmentat anteriorment que l'austenita és no magnètica o magnètica dèbil, i que la martensita o la ferrita és magnètica, degut a la segregació de components de fosa o a un tractament tèrmic indegut, provocarà un acer inoxidable austenític 304 en un nombre reduït de martensita o teixit de ferrita. , L'acer inoxidable 304 tindrà un feble magnetisme.


Relationship between austenitic 304 stainless steel coil and martensite size 304 stainless steel coil


A més, 304 d’acer inoxidable després del processament en fred, l’estructura del teixit també es convertirà en martensita, com més gran sigui la deformació del processament en fred, més conversió de martensita, major serà el magnetisme de l’acer.


Per tal d’eliminar completament les propietats magnètiques d’acer 304 causades per les raons anteriors, es pot restaurar el teixit austenític estable mitjançant un tractament de solidificació a alta temperatura, eliminant així el magnetisme.Un parell de: Quina diferència hi ha entre l’acer I i l’acer de secció H

Següent: Nom de la varilla d’acer inoxidable