deterioren a raó de canonada d'acer inoxidable

- Sep 25, 2018-

La zona marítim utilitza acer inoxidable 316 o 304 resistir la corrosió de l'aigua de mar.


【Possible causes】

  1. Ions de clor són presents en l'entorn d'ús. Ions de clor són àmpliament disponibles, com la sal, suor, aigua de mar, la brisa del mar, del sòl i així successivament. Acer inoxidable en presència d'ions de clor a l'entorn, corrosió ràpidament, fins i tot més que lleu ordinari d'acer. Per tant, l'ús dels requisits d'acer inoxidable i la necessitat d'eixugar constantment, treure la pols, mantenir net i sec.KIMBERLY PIPE 12- (294).jpg

  2. 2. cap tractament solució sòlida. Els elements aliant no dissoldre a la matriu, resultant en una resistència a la corrosió contingut i pobres baix aliatge de la matriu.

  3. 3. aquest material no-titani i niobi lliure és inherentment propens a intergranular corrosió. L'addició de titani i niobi, juntament amb tractament estable, pot reduir intergranular corrosió. En l'aire o mitjà corrosiu químicament pot resistir la corrosió d'una d'alta aliatge acer, acer inoxidable és una bella superfície i resistència a la corrosió és bo, no cal sotmetre's a color de revestiment i altre tractament superficial i tocar la superfícies propietats d'acer inoxidable, utilitzat en una varietat d'acer, coneguda com l'acer inoxidable.

Un parell de:Ministeri de comerç: acer preus Rosa 1,1% la setmana passada Següent:No