[[TitleIndustry]]

raó de rovell de la canonada d’acer inoxidable

Date:Sep 25, 2018

La zona de primera línia de mar utilitza acer inoxidable 316 o 304 per resistir la corrosió de l'aigua de mar.


【Causes possibles】

  1. Els ions de clor són presents al medi d’ús. Els ions de clor són àmpliament disponibles, com ara sal, suor, aigua de mar, brisa marina, sòl, etc. L’acer inoxidable en presència d’ions de clor a l’entorn, corrosió ràpidament, fins i tot més que l’acer normal. Per tant, l’ús de requeriments d’acer inoxidable i la necessitat de netejar constantment, eliminar la pols, mantenir-los nets i secs. KIMBERLY PIPE 12- (294).jpg

  2. 2. Cap tractament de solucions sòlides. Els elements d’aliatge no es van dissoldre a la matriu, el que resulta en un baix contingut d’aliatge i una mala resistència a la corrosió de la matriu.

  3. 3. Aquest material no titaniu i lliure de niobi és inherentment propens a la corrosió intergranular. L'addició de titani i niobi, unit a un tractament estable, pot reduir la corrosió intergranular. A l’aire o al medi químicament corrosiu pot resistir a la corrosió d’un acer d’alt aliatge, l’acer inoxidable és una bella superfície i la resistència a la corrosió és bona, no ha de sotmetre’s a un recobriment de colors i un altre tractament superficial i jugar a les propietats superficials inherents de l’acer inoxidable. , s'utilitza en una varietat d'acer, comunament coneguda com acer inoxidable.

Un parell de: Ministeri de Comerç: els preus de l'acer van augmentar l'1,1% la setmana passada

Següent: No