[[TitleIndustry]]

suau aliatge magnètic

Date:Oct 10, 2018


Es pot dividir en acer elèctric de baix contingut en carboni i Amkotie, acer de silici, aliatge magnètic tou de níquel i ferro, aliatge suau magnètic de ferro i cobalt, aliatges tous d'alumini suau de ferro-silici, etc., principalment en el camp magnètic superior amb alt sentit magnètic i baixa pèrdua de nucli de l'aliatge. A la indústria electrònica, l’ús principal de camp magnètic baix o mitjà amb alta permeabilitat i baixa coercitivitat de l’aliatge. En freqüències elevades, cal una banda fina o un aliatge de resistivitat superior. Solen ser de plaques o tires.

KIMBERLY PIPE 12- (300).jpg


La seva àrea de llaç histèresi és petita i estreta, la coercitivitat generalment és inferior a 800a / m, alta resistivitat, baixa pèrdua de corrent Eddy, alta permeabilitat, alta sensació magnètica de saturació. Generalment es processa en làmines i tires. El mètode de fusió està preparat. Utilitzat principalment en electrodomèstics, indústria de telecomunicacions, diversos components del nucli de ferro (com ara nucli de ferro transformador, relé de nucli de ferro, ofegament, etc.). Aliatges magnètics tous utilitzats generalment tenen acer elèctric baix en carboni, Amkotie, acer de silici, aliatge suau de níquel-ferro, aliatge magnètic de ferro-cobalt Aliatges magnètics suaus, aliatges tous de ferro-silici, etc.

Els aliatges magnètics susceptibles de magnetitzar-se en camps magnètics externs i que eliminen el flux magnètic després de la inducció magnètica (magnetisme) desapareixen bàsicament. L’àrea de llaç d’histèresi és petita i estreta i la coercitivitat (Hc) és generalment inferior a Oe (vegeu aliatges de precisió). A finals del segle XIX, els nuclis del motor i del transformador eren d’acer baix en carboni. Les xapes d’acer de silici més magnètiques del 1900 van substituir ràpidament l’acer suau, que es va utilitzar per produir productes per a la indústria elèctrica. L'aliatge NI-FE es va introduir el 1917 per satisfer les necessitats del sistema telefònic en aquell moment. més tard es van presentar aliatges Fe-co (1929), aliatges fe-si-al (1936) i aliatges Fe-al (1950) amb propietats magnètiques diferents amb finalitats especials. La Xina va iniciar la producció de xapes d'acer de silici laminades en calent el 1953. A finals dels 50, vam començar a estudiar aliatges magnètics tous com NI-FE i fe-co, i vam començar a produir alguns imants tous suaus als anys 60. La producció de fred. Les tires d'acer de silici enrotllades van començar als anys 70.


Un parell de: Austenitic 303 Acer inoxidable fàcil de tallar

Següent: Acer envelliment martensític