aliatge magnètic tou

- Oct 10, 2018-


Es pot dividir en acer elèctric de baixa emissió de carboni i Amkotie, acer de silici, aliatge magnètic de ferro de níquel, aliatge magnètic de ferro i cobalt, ferro-silici, aliatges suaus d'alumini, etc., en la indústria elèctrica, principalment en el camp magnètic superior amb alt sentit magnètic i baixa pèrdua de l'aliatge. En la indústria electrònica, l'ús principal del camp magnètic baix o mitjà amb alta permeabilitat i baixa coercivitat de l'aliatge. A altes freqüències, es requereix una aliatge de resistència fina o resistent. Són generalment fetes de plaques o tires.

KIMBERLY PIPE 12- (300).jpg


La seva àrea de bucle d'histéresis és petita i estreta, la coercividad és generalment inferior a 800a / m, alta resistivitat, baixa pèrdua de corrent d'Eddy, alta permeabilitat, sentit magnètic d'alta saturació. Generalment es processa en plaques i tires. El mètode de fusió està preparat. Utilitzat principalment en electrodomèstics, indústria de telecomunicacions, una varietat de components de nucli de ferro (com el nucli de ferro del transformador, el nucli de ferro del relé, el estrangulador, etc.). Els aliatges magnètics suaus que s'utilitzen habitualment tenen acer elèctric de baixa emissió de carboni, Amkotie, acer de silici, aliatge magnètic suau de ferro de níquel, aliatge magnètic suau de cobalt de ferro, aliatges suaus de ferro silici i així successivament.

Els aliatges magnètics que són susceptibles a la magnetització sota camps magnètics externs i que eliminen el flux magnètic després de la inducció magnètica (magnetisme) bàsicament estan desapareixent. L'àrea de bucle d'histéresis és petita i estreta, i la coercitividad (Hc) és generalment menor que Oe (veure aliatges de precisió). A finals del segle XIX, els nuclis del motor i el transformador eren d'acer al carboni baix. Les fulles d'acer de silici més magnètiques del 1900 ràpidament van substituir l'acer temperat, que es va utilitzar per produir productes per a la indústria de l'energia. L'aliatge NI-FE es va introduir el 1917 per satisfer les necessitats del sistema telefònic en el moment. posteriorment es van presentar aliatges Fe-co (1929), aliatges fe-si-al (1936) i aliatges Fe-al (1950) amb diferents propietats magnètiques per a propòsits especials. La Xina va començar la producció de xapes d'acer de silici laminades en calent el 1953. A finals dels cinquanta, vam començar a estudiar aliatges magnètics tous com NI-FE i fe-co, i va començar a produir uns imants suaus importants en els 60. La producció de fred Les tires d'acer de silici enrotllades van començar als anys 70.


Un parell de:Austenítics 303 fàcil-a-tall d'acer inoxidable Següent:Martensítica envelliment d'acer