[[TitleIndustry]]

Què és la canalització sanitària d’acer inoxidable?

Date:May 10, 2019

La canonada d’acer inoxidable és una banda llarga d’acer amb secció buida i sense costures al seu voltant. Com més gruixut sigui el gruix de paret del producte, més econòmic i pràctic és. Com més gruixut sigui el gruix de la paret, més elevat serà el cost de processament.El procés del producte determina el seu limitat rendiment i la precisió del tub d'acer perfecte és generalment baixa. El gruix de la paret no és uniforme, la brillantor dins i fora del tub és baixa, la llargada de la longitud fixa és alta, i hi ha taques de pit i negre per dins i per fora i les taques negres no són fàcils d’eliminar; la seva detecció i conformació s’han de processar fora de línia Per tant, incorpora la seva superioritat en materials estructurals mecànics d'alta pressió.Aplicació principal :

Les canonades sanitàries d’acer inoxidable s’utilitzen principalment en equips de producció i línies de muntatge de begudes, alcohol, bioenginyeria, aliments, etc. Les persones necessiten principalment l’acabat de superfície, la capa de passivació i la repel·lència d’oli de les canonades sanitàries d’acer inoxidable:

1. Acabat superficial: poleu les superfícies interiors i exteriors de la canonada d’acer inoxidable per fer la superfície del tub d’acer més llisa i més brillant, que és el que sovint anomenem la superfície del mirall. El propòsit principal és evitar que el material fluid del tub formi una paret a la canonada, propensa a la contaminació i formi un bloqueig de canonades.

2. Capa de passivació: Després del polit, la canonada d’acer s’ha de col·locar en un dipòsit de passivació per a la seva immersió i la superfície del tub d’acer s’oxida amb una solució de passivació àcida per formar una capa de passivació per aconseguir la resistència a la corrosió del tub d’acer.

3. Grau de prohibició del petroli: un cop finalitzada la passivació, es neteja l’oli i s’elimina l’oli de la superfície de la canonada d’acer. Un cop finalitzat, s'ha de provar amb un analitzador de greixos. Impedeix principalment que l’oli de la mateixa paret de la canonada contamini el material fluid que fluïx dins de la canonada.


Un parell de: Com solucionar la deformació de soldadura i la crema d'acer inoxidable prim

Següent: Té un acer inoxidable martensític?