[[TitleIndustry]]

Què és el tub sanitari d'acer inoxidable?

Date:May 10, 2019

El tub sanitari d'acer inoxidable és una llarga tira d'acer amb una secció buida i sense costures al seu voltant. Com més gruixuda sigui el gruix de la paret del producte, més econòmic i pràctic és. Com més prim sigui el gruix de la paret, més gran serà el cost de processament.El procés del producte determina el seu rendiment limitat i la precisió de la canonada d’acer sense soldadura és generalment baixa. El gruix de la paret no és uniforme, la brillantor interior i exterior del tub és baixa, la longitud de la longitud fixa és alta, i hi ha taques negres a la cara interior i exterior, i les taques negres no són fàcils de treure; la seva detecció i configuració ha de ser processada fora de línia. Per tant, encarna la seva superioritat en materials estructurals mecànics d'alta pressió, alta resistència.Aplicació principal :

Les canonades sanitàries d’acer inoxidable s’utilitzen principalment en equips de producció i línies de muntatge per a begudes, alcohol, bioenginyeria, menjar, etc.

1. Acabat superficial: poleu les superfícies internes i externes de la canonada sanitària d'acer inoxidable per fer la superfície del tub d'acer més suau i brillant, que és el que solem anomenar la superfície del mirall. El propòsit principal és evitar que el material fluid del tub formi una paret a la canonada, que tendeixi a contaminar-se i es pugui bloquejar.

2. Capa de passivació: després de polir, el tub d'acer s'ha de col·locar en un dipòsit de passivació per immersió i la superfície del tub d'acer s'oxida amb una solució de passivació àcida per formar una capa de passivació per aconseguir la resistència a la corrosió del tub d'acer.

3. Grau de prohibició de l'oli: un cop finalitzada la passivació, es neteja l'oli i es retira l'oli a la superfície del tub d'acer. Un cop finalitzat, cal provar-ho amb un analitzador de greix. Principalment impedeix que l’oli de la paret de la pipa contamini el material fluid que flueix a l'interior de la canonada.


Un parell de: Com es resol la deformació de la soldadura i la crema d’acer inoxidable fi

Següent: Té l'òxid inoxidable martensític?