[[TitleIndustry]]

és la placa d'acer inoxidable 304?

Date:Jul 13, 2019

L’acer inoxidable 304 és un material comú en acer inoxidable amb una densitat de 7,93 g / cm3, també conegut com a acer inoxidable 18/8. Amb una alta resistència a la temperatura de 800 ° C, ofereix un bon rendiment de processament i alta duresa. S'utilitza àmpliament en la indústria de decoració industrial i de mobles i en la indústria mèdica alimentària.

304 és un acer inoxidable versàtil que s’utilitza àmpliament per fabricar equips i peces que requereixen un bon rendiment global (resistència a la corrosió i formabilitat). Per mantenir la resistència a la corrosió inherent a l'acer inoxidable, l'acer ha de contenir més del 18% de crom i més del 8% de níquel. L’acer inoxidable 304 és un grau d’acer inoxidable produït d’acord amb els estàndards americans ASTM.

Els elements més importants a 304 són Ni, Cr, però no es limiten a aquests dos elements. Els requisits específics estan estipulats per la norma de producte. Els judicis habituals a la indústria consideren que, sempre que el contingut de Ni sigui superior al 8% i el contingut de Cr superior al 18%, es pot considerar com a acer inoxidable 304. És per això que la indústria denomina aquest tipus d’acer inoxidable 18/8. De fet, les normes de producte rellevants tenen regulacions molt clares per 304, i aquestes normes de producte presenten algunes diferències per a diferents formes d’acer inoxidable.

L’acer inoxidable 304 és l’acer inoxidable crom-níquel més utilitzat. Com a acer àmpliament utilitzat, té bona resistència a la corrosió, resistència a la calor, resistència a la temperatura baixa i propietats mecàniques. Té una bona treballabilitat en calent com ara estampat i doblegat. , sense enduriment del tractament tèrmic (temperatura d’ús de -196 ºC ~ 800 ºC). Resistent a la corrosió a l’atmosfera, si es tracta d’una atmosfera industrial o zones fortament contaminades, s’ha de netejar a temps per evitar la corrosió. Apte per processar, emmagatzemar i transportar aliments. Té bones propietats de processament i soldabilitat.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.comUn parell de: Què és la placa d'acer inoxidable laminada en calent?

Següent: Què és el tub d'aliatge?