[[TitleIndustry]]

a què es pot fer servir la placa d’acer inoxidable duplex 2205?

Date:Jul 12, 2019

L’acer inoxidable duplex 2205 és un acer inoxidable dúplex afegit amb nitrogen (es coneix com a acer duplex 2205). L'aliatge dúplex d'acer inoxidable 2205 és un acer inoxidable dúplex compost per un 21% de crom, un 2,5% de molibdè i un 4,5% d'aliatge de níquel i nitrogen. Els productes d'acer inoxidable 2205 inclouen tubs d'acer inoxidable 2205 i tubs d'acer inoxidable 2205 dúplex; 2205 xapes d acer inoxidable dúplex, barres d acer inoxidable 2205, forjats, accessoris de canonades i tires.

Les seves propietats mecàniques són les següents:

Les propietats mecàniques de l’acer dúplex 2205 produït depenen de la forma del producte i del tractament tèrmic final. En un rang de temperatura de -50 graus a 280 graus, l'acer inoxidable dúplex té bones propietats mecàniques. Quan l’acer dúplex està sotmès a temperatures elevades de més de 300 graus durant molt de temps, la seva microestructura canviarà. En comparació amb els acers austenítics, els acers dúplex i els materials base d 'acer súper dúplex tenen resistència centrípeta a la corrosió de picadura i fissura, però generalment tenen una excel·lent resistència a la corrosió a la tensió dels àcids orgànics. És ben conegut a la indústria expressar nivells de resistència de picat d’acord amb el valor equivalent PREN de la resistència de picat.

Maquinabilitat mecànica

A les màquines d’alta velocitat, la velocitat d’alimentació i la velocitat de tall de l’aliatge 2205 són les mateixes que les 316L. Si s’utilitza un ganivet carbonitzat, la velocitat de tall es redueix aproximadament un 20% en comparació amb 316L, i el rendiment de la màquina i els seus components té un paper clau aquí.

Actuació del tractament tèrmic

L’aliatge 2205 s’ha de recobrir a una temperatura mínima de 1900 ° F i després s’ha de refrigerar ràpidament per treure aigua. Aquest tractament s'aplica al recuperat de solucions sòlides i alleujament de l'estrès. El tractament d’alleujament de l’estrès, com a temperatures inferiors a 1900 ° F, tendeix a la precipitació de fases nocives o metàl·liques.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de: info@sxht-group.com

Un parell de: Què és la brida d’acer inoxidable?

Següent: Introducció de 316 tubs d’acer inoxidable