[[TitleIndustry]]

Què és el colze de 180 graus?

Date:Aug 15, 2019

En un sistema de canonades, un colze és una canonada que canvia la direcció de la canonada. Segons l’angle, hi ha tres colzes més habituals de 45 ° i 90 ° 180 °, i també s’inclouen altres colzes angulars anormals, com ara 60 °, segons les necessitats d’enginyeria. Els colzes estan fets de fosa, acer inoxidable, acer aliatge, ferro maleable, acer al carboni, metalls no ferrosos i plàstics.

Un colze és un tipus de canonada utilitzada per girar una canonada. Entre els accessoris totals de canonades utilitzats en el sistema de canonades, la proporció és la més gran, al voltant del 80%. Generalment, es seleccionen diferents processos de conformació per a corbes de diferents materials o gruixos de paret. El procés de formació de colzes sense costures utilitzat habitualment a les plantes de fabricació té empenta, estampació, extrusió i similars.

El procés de formació del colze d’embranzida calenta adopta una màquina d’empènyer colze especial, un motlle de nucli i un dispositiu de calefacció, de manera que la màniga en blanc del motlle avança sota l’empenta del polsador, s’escalfa, s’amplia i es doblega en moviment. el procés de. La deformació característica del colze d’empenta calenta és determinar el diàmetre del tub en blanc segons la llei del canvi de volum del material metàl·lic abans i després de la deformació plàstica. El diàmetre del buit del tub usat és menor que el diàmetre del colze i el procés de deformació de la factura és controlat pel nucli del nucli per comprimir l’arc interior. El flux del metall compensa altres porcions que s’aprimen per l’expansió del diàmetre, obtenint així un colze amb un gruix de paret uniforme.

Estampació del colze és el primer procés de formació per a la producció massiva de colzes sense costures. Ha estat substituït per processos d’empenta en calent o d’altres processos de formació en la producció de colzes d’especificacions comunes, però en algunes especificacions de colzes a causa del nombre de producció Menys, el gruix de paret és massa gruixut o massa prim, i el producte encara està en utilitzar quan tingui requisits especials.

Com que el colze té un bon rendiment integral, s’utilitza àmpliament en enginyeria química, construcció, subministrament d’aigua, drenatge, petroli, indústria lleugera i pesada, refrigeració, sanejament, fontaneria, protecció contra incendis, energia elèctrica, aeroespacial, construcció naval i altres projectes bàsics.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: Què és la placa d’acer inoxidable de 310 anys?

Següent: Què és la barra hexàgona d’acer inoxidable?