[[TitleIndustry]]

Què és la placa d’acer inoxidable de 310 anys?

Date:Aug 16, 2019

La placa d'acer inoxidable 310S és un acer inoxidable d'aliatge alt del sistema 25Cr-20Ni. Té una excel·lent resistència a l'oxidació a alta temperatura i és adequat per fabricar diversos components del forn. La temperatura màxima és de 1200 ° C i la temperatura d'ús continuat és de 1150 ° C.

característica principal:

1. Bona resistència a l’oxidació;

2. l’ús d’un ampli rang de temperatures (per sota de 1150 ° C);

3. L’estat de solució no és magnètic;

4. resistència a alta temperatura;

5. bona soldabilitat.

L’acer inoxidable 310S és un acer inoxidable austenític crom-níquel amb una bona resistència a l’oxidació i a la corrosió. Com que conté un alt percentatge de crom i níquel, té una resistència fluixa extremadament alta i pot funcionar contínuament a temperatures elevades.

A causa de l’alt contingut en níquel (Ni) i crom (Cr), té una bona resistència a l’oxidació, la corrosió, l’àcid i l’alcali i una alta resistència a la temperatura. La canonada d’acer resistent a alta temperatura s’utilitza especialment per a la fabricació de tubs de calefacció elèctrics, etc., i s’afegeix carboni a l’acer inoxidable austenític. Després del contingut, la força es millora amb l'efecte d'enfortiment de la solució sòlida. La composició química de l’acer inoxidable austenític es basa en crom, níquel i altres elements com el molibdè, el tungstè, el niobi i el titani. Com que l'estructura és una estructura cúbica centrada en la cara, hi ha una gran resistència i força enfilada a temperatures elevades.

L'abast d'aplicació de la placa d'acer inoxidable 310S es basa principalment en els aspectes d'acer resistent al calor, parts de contacte d'alta calor / alta temperatura com ara tubs d'escapament, canonades, forns de tractament tèrmic, intercanviadors de calor i incineradores. Al mateix temps, la placa d'acer inoxidable 310S es pot adaptar a un entorn especial, com ara un entorn oxidant sever i un ambient d'alta temperatura, adequat per fabricar diversos components del forn, la temperatura màxima pot arribar als 1200 ° C i la temperatura general d'utilització és de 1150 ° C. . S'utilitza àmpliament en materials i forns per a equips de neteja de vehicles.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: No

Següent: Què és el colze de 180 graus?