[[TitleIndustry]]

Què és el tub d'aliatge?

Date:Jul 31, 2019

La canonada d’aliatge és una mena de canonada d’acer transparent, i el seu rendiment és molt superior al de la canonada d’acer transparent. Com que el tub d’acer conté més Cr, la seva resistència a alta temperatura, baixa resistència a la temperatura i resistència a la corrosió es comparen amb altres canonades d’acer transparents. A la part superior, el tub d'aliatge s'utilitza àmpliament en les indústries del petroli, aeroespacial, química, elèctrica, caldera, militars i altres indústries.

Com a part important dels productes siderúrgics, les canonades d'aliatge es divideixen en dos tipus: canonades d'acer transparents (billets rodons) i canonades d'acer soldades (plaques i tires) a causa dels seus diferents processos de fabricació i de la forma dels buits de canonades utilitzats.

El tub d’aliatge s’utilitza principalment per al tub de superfície d’escalfament de calderes de baixa i mitjana pressió (la pressió de treball generalment no és superior a 5,88Mpa i la temperatura de treball és inferior a 450 ° C); s'utilitza per a calderes d'alta pressió (la pressió de treball és generalment superior a 9,8Mpa i la temperatura de treball és de 450 ° C 650 ° C). Tub de superfície de calefacció, economitzador, supercalentador, reescalfador, canonada petroquímica industrial, etc.

Ús de les canonades de l’aliatge:

L’objectiu principal de la canonada d’aliatge és per a canonades i equips de gran pressió i alta temperatura, com ara centrals elèctriques, energia nuclear, calderes d’alta pressió, sobrecalentadors i reescalfadors d’alta temperatura. Està fabricat en acer al carboni d’alta qualitat, acer estructural d’aliatge i acer inoxidable. Es forma mitjançant enrotllament en calent (extrusió, expansió) o en laminat en fred (dibuix).

Avantatges dels tubs d’aliatge:

Es pot reciclar 100%, d'acord amb l'estratègia nacional de protecció ambiental, estalvi d'energia i conservació de recursos. La política nacional fomenta l'expansió del camp d'aplicació de canonades d'aliatge a alta pressió. Actualment, el consum de canonades d'aliatge de la Xina representa la meitat del total d'acer als països desenvolupats i l'expansió de l'ús de canonades d'aliatge ofereix un espai més ampli per al desenvolupament de la indústria. Segons la investigació del grup d'experts de la branca de canonades d'aliatge de la China Special Steel Association, la demanda de canonades d'aliatge a alta pressió a llarg termini a la Xina augmentarà un 10-12% anual.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: és la placa d'acer inoxidable 304?

Següent: a què es pot utilitzar una placa d’acer inoxidable 316?