[[TitleIndustry]]

Què és la placa d'acer inoxidable laminada en calent?

Date:Jul 30, 2019

La placa d'acer inoxidable laminada en calent té una resistència relativament baixa, qualitat superficial pobra (baixa oxidació i acabat suau), però bona plasticitat, generalment placa de gruix mitjà, placa laminada en fred: alta resistència, alta duresa, acabat superficial elevat, generalment placa fina , es pot utilitzar com a placa d’estampat.

Després de redreçar el cabell recte a través del tall, tallar, retallar i rectificar, passar per nivells i altres acabats, i després tallar o rebobinar, es converteix en: placa d'acer inoxidable laminada en calent, bobina plana d'acer laminada en calent, cinta de tall longitudinal i altres productes. Si es fa escabetxar el rotlle d'acabat en calent per treure la bàscula i engrasar-se, es forma el rotlle de fulla adobada en calent. Aquest producte té una tendència a substituir parcialment les làmines laminades en fred i el seu preu és moderat, molt popular entre els usuaris.

La superfície de la placa d'acer inoxidable laminada en calent és llisa, té una alta plasticitat, resistència i resistència mecànica, i és resistent a la corrosió per àcids, gasos alcalins, solucions i altres medis. Es tracta d’un acer d’aliatge que no s’oxida fàcilment, però no està absolutament anticorrosió.

Avantatges de la placa d'acer inoxidable laminada en calent: la placa d'acer inoxidable laminada en calent té una duresa baixa, un fàcil processament i una bona ductilitat. Tot i que les seves propietats mecàniques són molt inferiors a les del treball en fred, és la segona que es forja, però té una millor duresa i ductilitat.

Diversos usos de plaques d'acer inoxidable laminades en calent:

1. Acer estructural: s'utilitza per a la producció d'acer per a estructura general i acer per a estructures soldades. S’utilitza principalment per a la producció de peces estructurals d’acer, ponts, vaixells i vehicles.

2. acer resistent a la intempèrie: afegir elements especials (P, Cu, C, etc.), té una bona resistència a la corrosió i resistència a la corrosió atmosfèrica, utilitzats en la producció de contenidors, vehicles especials, també utilitzats en estructures de construcció.

3. Acer especial laminat en calent: l'acer al carboni, l'acer d'aliatge i l'acer d'eines per a l'estructura mecànica general s'utilitzen en la producció de diverses peces mecàniques després del tractament tèrmic.

4. Junta original laminada en fred: s'utilitza per produir diversos productes laminats en fred.

5. Placa d’acer per a vas d’alta pressió: Té un bon rendiment de processament i resistència a la compressió i s’utilitza per a la producció d’envasos a pressió de gas d’alta pressió.

6. placa d'acer inoxidable: l'acer inoxidable té una bona resistència a la corrosió, s'utilitza principalment a la indústria alimentària, equips quirúrgics, aeroespacial, petroli, productes químics i altres indústries.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: quin és l'ús del tub d'acer inoxidable 304L

Següent: és la placa d'acer inoxidable 304?