[[TitleIndustry]]

Què és la canonada de l’oli?

Date:Aug 06, 2019

La canonada de carcassa d’oli s’utilitza per suportar les parets del pou de petroli i gas per assegurar el funcionament normal de tot el pou després de la finalització del procés de perforació. Cada pou es basa en diferents profunditats de perforació i geologia, utilitzant diverses capes de carcassa. Un cop caiguda la carcassa, s'ha de cimentar el ciment. És diferent del tub d'oli i del tub de perforació i no es pot reutilitzar. És un material d’un sol ús. Per tant, el consum de la caixa suposa més del 70% de totes les canonades del pou de petroli.

El tub de la caixa de petroli és la línia de vida per mantenir les operacions del pou de petroli. A causa de diferents condicions geològiques, l'estat del fons és complicat i l'acció combinada de tensió, compressió, flexió i tensió de torsió actua sobre el cos de la canonada, cosa que exigeix elevats requisits a la qualitat de la carcassa. Una vegada que la carcassa es danyi per algun motiu, pot provocar una reducció de la producció i fins i tot un desballestament de tot el pou.

La canonada de la caixa de petroli és una canonada de gran diàmetre que actua com a paret fixa de pou de gas i petroli o pou de pou. La carcassa s'introdueix al pou i es cimenta per ajudar al pou de separar la formació i evitar que el pou s'ensorra, alhora que es garanteix que el fang de la perforació circuli per a la perforació.

Diferents tipus de carcassa utilitzada en l'extracció de petroli: la carcassa d'oli de superfície protegeix el pou de la contaminació per aigües poc profundes i gasos baixos, suporta els equips del cap i manté el pes de les altres capes de la caixa. La carcassa tècnica d’oli separa la pressió a diferents nivells perquè el fluid de perforació circuli adequadament i es protegeixi la carcassa de producció. Per tal d’instal·lar el dispositiu anti-esclat, el dispositiu de prevenció de fuites i la canonada de la cua a la perforació. Els dipòsits de petroli en petroli exporten petroli i gas de l'emmagatzematge subterrani. S'utilitza per protegir el pou i estratificar el fang de la perforació. Quan es produeixen cobertes d’oli, el diàmetre exterior sol ser de 114,3 mm a 508 mm.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: Què és la placa en relleu d’acer inoxidable?

Següent: Què és les barres d’acer inoxidable?