[[TitleIndustry]]

Què és la placa en relleu d’acer inoxidable?

Date:Jul 26, 2019

La placa en relleu d’acer inoxidable és un patró en què la superfície de la placa d’acer és desigual i s’utilitza principalment en llocs on calgui una suavitat i ornaments. El gofrat s’enrotlla amb un rotlle de treball estampat i els rotllos de treball se solen mecanitzar amb un líquid erosiu. La profunditat de les irregularitats de la placa varia d’un patró a un patró, d’uns 20-30 micres.

La superfície de la placa en relleu d’acer inoxidable presenta diferents patrons i textures i té un efecte tridimensional ben revestit, que millora l’atractiu artístic de la placa d’acer inoxidable. Els materials principals són 201, 202, 304, 316 i altres acer inoxidable. plaques. Les especificacions generals són: 1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm; es poden obrir o no, o bé es poden embossar amb un gruix sencer de 0,3 mm ~ 2,0 mm.

Principals avantatges: efecte decoratiu, resistent, resistent al desgast Visualment bonic, d'alta qualitat, fàcil de netejar, sense manteniment, sense cops, anti-pressió, resistent a les ratllades i sense empremtes dactilars.

Usos: La placa en relleu d’acer inoxidable és adequada per a la decoració de l’ascensor del cotxe, el metro del metro, tot tipus de cabines, la decoració i la decoració d’edificis, la indústria de les parets de cortines metàl·liques.

El procés de producció de plaques en relleu d’acer inoxidable: un tipus s’obté mitjançant laminats en la producció d’acer inoxidable, que és l’estat de recuit i decapat després de l’enrotllament en calent. El procés és el següent: factura d’acer inoxidable molla de tira calenta enrotllada en negre Roll línia de recuit tèrmic i decapat màquina d’anivellament, anivellador de tensió, línia de poliment línia de tall placa de rodadura d’acer inoxidable laminada en calent. Aquest tipus de placa de rodadura és plana per un costat i un patró per l’altra. Aquestes plaques de rodament s'utilitzen més freqüentment en vehicles químics, ferroviaris, plataformes i altres llocs on es requereix força.

La segona categoria són les empreses transformadores del mercat, que compren plaques d’acer inoxidable laminades en calent o en fred a partir de les fàbriques d’acer i utilitzen plaques de rodament estampades mecànicament. Aquests productes són còncaus i convexes per una banda i s’utilitzen sovint en la decoració civil general.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: Quin és l’ús del tub de la caldera?

Següent: Què és la canonada de l’oli?