[[TitleIndustry]]

Què és la barra plana d'acer inoxidable?

Date:Jul 29, 2019

La barra plana d’acer inoxidable és un acer rectangular i lleugerament pur. La barra plana d'acer inoxidable pot ser d'acer semi-acabat. Hi ha una barra plana d'acer inoxidable polit polit i fred i una barra plana d'acer inoxidable sabullat laminat en calent

La barra plana d'acer inoxidable es pot composar de diversos membres receptors de força segons les diferents necessitats de l'estructura, i també es pot utilitzar com a element de connexió entre els membres. S’utilitza àmpliament en una gran varietat d’estructures d’edificació i d’enginyeria, com ara bigues, ponts, torres de transmissió, maquinària d’elevació i transport, vaixells, forns industrials, torres de reacció, bastidors de contenidors i prestatges de magatzem.

En els projectes de construcció s'utilitza una barra plana d'acer inoxidable com a pont, entramat, tanca, nau de transmissió, vehicle, etc. La factura de matèries primeres per produir una barra plana d'acer inoxidable és una factura quadrada baixa en carboni, i la barra plana d'acer inoxidable acabada es lliura per a laminats en calent, laminats en fred o en calent. En el moment de la negociació, el contracte i altres documents s'han d'omplir amb l'amplada i el gruix de la barra plana d'acer inoxidable i altres qüestions tecnològiques importants, com ara el recuit, una solució sòlida, etc.

La qualitat superficial de la barra plana d'acer inoxidable s'especifica a la norma. En general, no hi ha d'haver defectes nocius com ara la delaminació, la crosta, les esquerdes, etc. El rang admès de desviació geomètrica també s'especifica a la norma, incloent generalment el grau de curvatura, amplada lateral, gruix de vora, angle d'àpex, pes teòric, etc., i especifica la torsió significativa.

La composició química de la barra plana d'acer inoxidable:

1. Ingredients: La composició química de la barra plana d'acer inoxidable pertany a la sèrie d'acer laminat d'estructura general. Els principals indicadors de prova són C, Mn, P i S. Segons la nota, el contingut varia i el rang aproximat és de C <0,08%, mn:="" 2,0,="" p=""><0,035% i="" s=""><>

2. Mètode d'inspecció: Quan es proven els components químics anteriors, els mètodes d'inspecció estàndard utilitzats habitualment són GB223, JISG1211-1215, BS1837, manual BS 19, ГОСТ22536 i així successivament.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com


Un parell de: què és la canonada d'acer inoxidable quadrat?

Següent: Què és la brida d’acer inoxidable?