[[TitleIndustry]]

Què és la barra hexàgona d’acer inoxidable?

Date:Aug 17, 2019

Les barres hexàgiques són tires llargues hexagonals d’acer inoxidable. A causa de les característiques de les barres d’hexàgon d’acer inoxidable, s’utilitzen àmpliament en aplicacions de construcció marina, química i de construcció.

Característiques de barres d’hexàgon d’acer inoxidable:

1. La barra hexàgona d’acer inoxidable té una precisió dimensional alta i pot arribar a ± 0,01 mm;

2, la qualitat de la superfície de la barra hexàgona d'acer inoxidable és excel·lent, la brillantor de la llum és molt bona;

3. La barra hexàgona d’acer inoxidable té una gran resistència a la corrosió, resistència a la tracció i alta resistència a la fatiga;

4. La barra hexàgona d’acer inoxidable té una composició química estable, acer pur i baix contingut d’inclusió.

Barra de hexàgon d'acer inoxidable material comú:

Barra d’hexàgon inoxidable 1.316L: resistència a la corrosió, alta resistència a les temperatures, bon rendiment de soldadura; que conté molibdè i baix contingut en carboni, excel·lent resistència al picat en entorns industrials químics i marins, després de la soldadura o després de l'alleujament de tensió, la resistència a la corrosió intergranular pot mantenir una bona resistència a la corrosió, fins i tot sense tractament tèrmic.

Barra hexagonal d’acer inoxidable 2,304L: el menor contingut en carboni minimitza la precipitació de carburs a la zona afectada per la calor a prop de la soldadura, i la precipitació de carburs pot provocar la corrosió intergranular de l’acer inoxidable en alguns ambients, com un material d’acer inoxidable versàtil i alt. resistència al rovell. La resistència a altes temperatures també és bona, pot arribar fins als 1000-1200 graus. Té una excel·lent resistència a la corrosió inoxidable i una bona resistència a la corrosió intergranular.

La perspectiva d’aplicació de varetes hexagonals d’acer inoxidable s’utilitza àmpliament en els camps d’automòbils, ascensors, equips de cuina, recipients a pressió, etc.

La clau d’aplicació en el desenvolupament futur és la protecció del medi ambient i la llarga vida. Pel que fa a la protecció mediambiental, en primer lloc, des del punt de vista de la protecció ambiental atmosfèrica, la demanda d’acer inoxidable resistent a la calor i a les altes temperatures per a dispositius d’incineració de deixalles d’alta temperatura, dispositius de generació d’energia de GNL i dispositius de generació d’energia d’alta eficiència. l’ús de carbó augmentarà. Pel que fa a la llarga vida, han aparegut recentment edificis amb una esperança de vida de 100 anys i augmentarà la demanda de materials amb una durabilitat excel·lent.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com

Un parell de: Què és el colze de 180 graus?

Següent: Quin és l’ús del tub de la caldera?