[[TitleIndustry]]

què és la canonada d'acer inoxidable quadrat?

Date:Jul 21, 2019

La canonada d'acer inoxidable és una franja d'acer llarga, buida, que es diu tub quadrat perquè la secció és quadrada. S’utilitza àmpliament com a canonada per transmetre fluids, com el petroli, el gas natural, l’aigua, el gas, el vapor, etc. A més, té un pes lleuger quan és igual a força de flexió i torsió, per la qual cosa també és àmpliament utilitzat en la fabricació de peces mecàniques i estructures d’enginyeria.

Classificació del tub quadrat d'acer inoxidable: el tub quadrat es divideix en dues categories: tub d'acer sense soldadura i tub d'acer soldat (amb tub de costura). Segons la forma de la secció, es pot dividir en tubs quadrats i rectangulars. Els tubs d’acer circular són molt utilitzats, però també hi ha alguns tubs d’acer amb forma especial com ara semicirculars, hexagonals, triangles equilàters i octogonals.

Per a tubs quadrats d’acer inoxidable sotmesos a pressió de fluid, s’han de fer proves hidràuliques per comprovar la seva resistència i qualitat a la pressió. No es produeixen fuites, mullats ni dilatació sota la pressió especificada. Algunes canonades d'acer s'enrotllaran segons la norma o els requisits del comprador. Prova lateral, prova de flaques, prova d’aplanament, etc.

Procés de producció: preparació rodona d'acer → escalfament → perforació en calent → capçal de tall → decapat → rectificat → lubricació → processat de laminat en fred → desgreixatge → tractament tèrmic de solucions → endreçament → tall de canonades → decapat → inspecció del producte acabat.

Anàlisi de rendiment:

Si el tub d'acer inoxidable està corroït està relacionat amb el contingut de crom en l'acer. Quan el contingut de crom a l'acer arriba al 12%, a l'atmosfera, es forma una capa d'òxid dens i ric en crom passivat a la superfície del tub d'acer inoxidable per protegir la superfície. Reoxidació posterior. Aquesta capa d’òxid és extremadament fina, a través de la qual es pot veure la brillantor natural de la superfície d’acer, donant a l’acer inoxidable una superfície única. Si es destrueix la pel·lícula de crom, el crom de l’acer i l’oxigen de l’atmosfera formen la pel·lícula de passivació i continuen protegint-se.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com

Un parell de: Què és les barres d’acer inoxidable?

Següent: Què és la barra plana d'acer inoxidable?