[[TitleIndustry]]

Què és super acer inoxidable

Date:Jun 10, 2019

A finals del segle XX, es van produir qualificacions "super" d'acer inoxidable a casa i a l'estranger. Diferents literatures tenen diferents definicions d'acer super inoxidable. Algunes literatures suggereixen que l’acer inoxidable d’alt rendiment també s’anomena acer super inoxidable; algunes literatures creuen que l’acer inoxidable d’alt aliatge s’anomena acer super-inoxidable; Algunes literatures creuen que l'acer super inoxidable també inclou requisits especials d'altes prestacions per a alguns acers inoxidables de baix aliatge, com ara l'acer inoxidable austenític crom-níquel super 304H; Algunes literatures creuen que l'acer super-inoxidable es refereix a la resistència al picat equivalent al valor PREN ≥ 35 (acer inoxidable ferrític) o ≥ 40 (austen Acer inoxidable d'aliats alts rendiments en acer inoxidable i acer inoxidable dúplex; algunes literatures creuen que la super- L’acer inoxidable també ha d’incloure una neteja ultra alta, una uniformitat ultra alta, una estructura ultra fina, una qualitat superficial ultra alta i una excel·lent resistència als medis durs. Rendiment local a la corrosió, bon rendiment de fabricació de processos, etc.

super stainless steel

2. Característiques comunes de l'acer super inoxidable

■ Té un disseny especial de components més excel·lent que els quatre tipus d'acer inoxidable;

■ Té un alt grau de claredat;

■ Excel·lent uniformitat (ingredients, organització i propietats);

■ Té un millor rendiment que els quatre tipus d’acer inoxidable en entorns difícils;

■ Té un bon rendiment de fabricació de processos;

■ Té un alt rendiment de cost;

3. Definició d'acer super inoxidable

■ L’acer inoxidable súper inoxidable és un tipus d’acer inoxidable, un dels aliatges a base de ferro amb un contingut en Cr del 12-30%.

L’acer inoxidable super ha de contenir més del 12% Cr, però el contingut de Cr sol ser ≤ 30%;

■ L’acer inoxidable súper no és un aliatge resistent a la corrosió basat en níquel, perquè el contingut de Ni en aliatges resistents a la corrosió a base de níquel, és superior al 30%.

Ni + Fe ≥ 50%; de manera que per a l'acer super inoxidable que conté Ni, la quantitat de Ni ha de ser ≤ 30%;

■ L’acer inoxidable super ha de tenir un millor rendiment en entorns difícils, com la resistència a la corrosió local, com ara la corrosió

Es pot caracteritzar per l'equivalent a la resistència de picat PREN =% Cr + 3,3 (% Mo) +16 (% N). Acer inoxidable generalment super austenític

El PREN d'acer inoxidable súper dúplex ha de ser ≥40 i el PREN d'acer inoxidable super ferrític ha de ser ≥35.

L’acer inoxidable super per als requisits d’ús especial ha de tenir un avenç anormal en el feble enllaç del rendiment clau.

Per exemple, l'acer inoxidable super martensític ha de ser soldable "acer inoxidable martensític suau"; L’austenita no és gaire alta

L’acer inoxidable ha de ser capaç de trencar el problema que es produeix per sobre de 600 ºC o més i 300 barres.Un parell de: On s'utilitza l'acer inoxidable super?

Següent: Com es desenvoluparà la tècnica de l’acer en el futur?