Què és la Plataforma de Vaixell?

- Oct 30, 2018-


La placa és una planxa d'acer laminat en calent que s'utilitza per fabricar l'estructura del casc segons els requisits del Codi de construcció de la societat de classificació.

Els acers estructurals per Hull es divideixen pels seus punts de rendiment mínims en termes de força: acers estructurals de força general i acers estructurals d'alta resistència.


what is the Boat Plate


L'estructura d'acer estructural de la norma general de la Xina està dividida en: A, B, D, e quatre classes de qualitat (és a dir, CCSA, CCSB, CCSC, CCSD); Societat de Classificació de la Xina L'acer estructural d'alta resistència estàndard és de tres nivells de força, de quatre graus de qualitat.

Les principals normes de la societat de classificació són:


what is the Boat Plate


Introducció del tauler a bord:

Acer per a estructura de casc de força general

L'estructura d'estructura del casc de força general es divideix en graus A, B, C, D4, la força de rendiment dels 4 graus d'acer (no inferior a 235N / mm ^ 2 ) i la resistència a la tracció ( 400 ~ 520N / mm ^ 2 ), només el treball d'impacte de temperatura diferent no és el mateix;

El grau de resistència de l'estructura de casc de gran resistència es divideix en funció de la seva intensitat mínima de rendiment, i cada grau d'intensitat es divideix en grau A, D, E i F4 segons la diferència de la seva resistència a l'impacte.

Enviament d'acer Acceptació d'entrega Precaucions:

1, la certificació de qualitat de la revisió:

El lliurament de la fàbrica d'acer s'ha d'ajustar als requisits del client d'acord amb l'especificació del lliurament del contracte i proporcionar el certificat de qualitat original. El certificat ha de tenir els següents continguts:

(1) requisits d'especificació;

(2) Número de registre de qualitat i número de certificat;

(3) Número de forns per lots, grau tècnic;

(4) Composició química i propietats mecàniques;

(5) Certificat d'aprovació de la societat de classificació i la signatura de l'agrimensor.

2. Examen físic:

Enviament d'acer per a vaixells, els objectes físics han de ser el logo de la planta de producció. Concretament:

(1) Marca d'acreditació de la Societat de Classificació;

(2) L'ús de marques de pintura o marques de pasta, inclosos paràmetres tècnics com ara: nombre de forns per lots, grau estàndard, longitud i amplada de la mida, etc.

(3) Aparença llisa, sense defectes.


Un parell de:Classificació dels tubs d'acer inoxidable Següent:Com demanar acer ferroviari