[[TitleIndustry]]

què és la Placa del Vaixell

Date:Oct 30, 2018


La placa és una placa d’acer laminada en calent que s’utilitza per fabricar l’estructura del casc d’acord amb els requisits del Codi de construcció de la societat de classificació.

Els acers estructurals de Hull es divideixen en els seus punts de rendiment mínims en termes de resistència: acers estructurals de resistència general i acers estructurals d’alta resistència.


what is the Boat Plate


L’estàndard general de resistència general de la societat de classificació de la Xina es divideix en: A, B, D, e quatre classes de qualitat (és a dir, CCSA, CCSB, CCSC, CCSD); Classificació de la societat de la classificació de la Xina: acer estructural de gran resistència és de tres nivells de força, de quatre.

Les principals normes de societat de classificació són:


what is the Boat Plate


Introducció del vaixell a bord:

Acer per a estructura general del casc de força general

L'estructura de la caixa de la resistència general de la caixa es divideix en graus A, B, C, D4, la resistència de rendiment dels quatre graus d'acer (no inferior a 235N / mm ^ 2 ) i la resistència a la tracció ( 400 × 520N / mm ^ 2 ), només el treball d’impacte a temperatura diferent no és el mateix;

El grau de resistència de l'estructura del casc d'alta resistència es divideix en funció del seu rendiment mínim i cada grau d'intensitat es divideix en els graus A, D, E i F4 segons la diferència de la seva resistència a l'impacte.

Enviament d'acer Precaucions d'acceptació del lliurament:

1, la certificació de qualitat de la revisió:

El lliurament de la fàbrica d’acer s’ha d’ajustar als requisits del client segons les especificacions del lliurament del contracte i aportar el certificat de qualitat original. El certificat ha de contenir el contingut següent:

(1) requisits d'especificació;

(2) Número de registre de qualitat i número de certificat;

(3) Número del lot del forn, grau tècnic;

(4) Composició química i propietats mecàniques;

(5) Certificat d'aprovació de la societat de classificació i signatura de l'agrimensor.

2. Examen físic:

Lliurament d'acer per al vaixell, els objectes físics han de ser el logotip de la planta de producció. Concretament:

(1) marca d’acreditació de la societat de classificació;

(2) L'ús de marcs de marc o enganxa, incloent paràmetres tècnics, com ara: el número del lot del forn, el grau estàndard, la longitud i l'amplada de la mida, etc.;

(3) Aspecte suau, sense defectes.


Un parell de: Classificació de tubs d’acer inoxidable

Següent: Com demanar acer ferroviari