[[TitleIndustry]]

Quina diferència hi ha entre l’acer I i l’acer de secció H

Date:Nov 06, 2018


La vora de la brida d'acer I és l'engrossiment de la superfície per la placa ventral, i l'exterior és prim; La brida d'acer de secció H és de secció igual.

What is the difference between I-Steel and H-section steelHW HM HN HN és un terme genèric per a acer de secció H, i acer de secció H està soldat; HW HM HN és un laminador en calentWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


L’ús d’acer I equival a l’acer HN;

1, acer en forma de treball, ja sigui normal o lleuger, ja que la mida de la secció és relativament alta, estreta, per la qual cosa la secció transversal de dues mànigues principals de la diferència de moment inercial és gran, per tant, generalment només es pot utilitzar directament a les seves webs a la la superfície de la flexió del membre o estarà composta per un membre de la força de gelosia.

2, l'acer de secció H pertany al perfil de tall econòmic d'alta eficiència (altres també tenen acer de paret prima corbada en fred, placa d'acer a pressió, etc.), perquè la forma de secció transversal és raonable, poden fer que l'acer sigui més alt eficiència, millorar la capacitat de treball. A diferència del tipus Putong, la brida d’acer de secció H s’eixampla i les superfícies interiors i exteriors solen ser paral·leles, cosa que facilita la connexió amb canyella d’alta resistència i altres components.

3, la brida d'acer de la secció H té un gruix igual, hi ha una secció transversal rodant, hi ha tres peces de soldadura de placa compostes per la secció combinada. I-Steel està en secció rodant, a causa del mal procés de producció, el costat de la brida té un pendent de 1:10. El rodament d'acer de la secció H és diferent del d'acer I ordinari només un conjunt de rotllos horitzontals, ja que la seva brida és ampla i no té pendent (o petita pendent), per la qual cosa cal afegir un conjunt de rotllos verticals al mateix temps que s'enrotlla. , per tant, el seu procés de rodatge i els seus equips són més complexos que els molins ordinaris.


Un parell de: Història de les històries d'èxit del tub d'acer inoxidable 316 d'acer inoxidable

Següent: Relació entre la bobina d'acer inoxidable austenitic 304 i la bobina d'acer inoxidable 304 de mida martensita