Quina és la diferència entre la secció H d'acer i acer

- Nov 06, 2018-


La vora de la vorell d'acer és l'engrossiment de la superfície de la placa ventral, i l'exterior és prima; Vorell d'acer H-secció és igual secció.

What is the difference between I-Steel and H-section steelHW HM HN h és un terme genèric d'acer de secció H, i acer H-secció és soldat; HW HM HN és un laminats en calentWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


L'ús d'acer és equivalent a acer HN;

1, acer en forma de treball ordinari o lleugers, perquè la mida de la secció és relativament alt i estret, així que la secció transversal de dos principals mànigues de la diferència de moment inercial és gran, per tant, en general només pot ser directament utilitzat en les webs en la superfície de la flexió del membre o estarà composat per un membre de la força de gelosia.

2, acer H-secció pertany a la alta eficiència econòmica tall perfil (l'altre també té fred acer paret prima corbada, placa de pressió d'acer, etc.), perquè la forma transversal és raonable, poden fer l'acer més alta eficiència, millorar la capacitat de treball. A diferència del tipus Putong, vorell d'acer de secció H és ampliat, i les superfícies interiors i exteriors són normalment paral·leles, que fa que sigui fàcil de connectar amb alta resistència canyella i altres components.

H-secció 3, vorell d'acer són gruix igual, hi ha una secció rodant, hi ha 3 peces de placa soldadura formada per la secció combinat. Acer estan rodant transversal, a causa del procés de producció dels pobres, la vora lateral té un 1:10 pendent. H-secció d'acer rodant és diferent del ordinàries acer només un conjunt de rotllo horitzontal, perquè seu vorell sigui àmplia i sense pendent (o petit pendent), així és necessari afegir un conjunt de rotllo vertical alhora roll rodant, per tant, la seva rodant procés i equips són més complexos que mill rolling ordinari.


Un parell de:Història de les històries d'èxit de tub tub capil·lar d'acer inoxidable 316 Següent:Relació entre bobina austenítica 304 d'acer inoxidable i bobina d'acer inoxidable de mida martensita 304