[[TitleIndustry]]

quin és l'ús del tub d'acer inoxidable 304L

Date:Jul 15, 2019

El tub d'acer inoxidable 304L pertany al mètode internacional de marcatge d'acer inoxidable. Tub d'acer inoxidable 304L - S30403 (americà AISI, ASTM) 304L correspon a la marca xinesa 00Cr19Ni10, que és un acer amb menor contingut de carboni que 0Cr19Ni9. Presenta una excel·lent resistència a la corrosió intergranular i no es tracta tèrmicament després de la soldadura.

Composició química del tub d'acer inoxidable 304L:

Contingut d’elements de tub d’acer inoxidable 304L C≤0,03 Ni8,00 12,00 Cr18,00 20,00, Mn <= 2,0="" si=""><= 1,0="" s=""><= 0,030="" p=""><=> Tub d'acer inoxidable 304L com a acer C 304 baix, en estat general La resistència a la corrosió és similar a la d'acer 304, però té una excel·lent resistència a la corrosió intergranular després de la soldadura o després de l'alleujament; pot mantenir una bona resistència a la corrosió sense tractament tèrmic i la temperatura és de -196 ºC. ~ 800 ° C. S'utilitza en màquines a l'aire lliure de camp per a indústries químiques, de carbó i petroli amb alta resistència a la corrosió intergranular, peces resistents a la calor per a materials de construcció i peces de difícil tractament tèrmic.

Gamma d’ús:

1. Tub bescanviador de calor

Característiques de rendiment: paret interna llisa de la canonada, baixa resistència a l’aigua, erosió i tractament de solucions sòlides, les propietats mecàniques i la resistència a la corrosió de la bena de soldadura i del substrat són bàsicament les mateixes i el rendiment de processament profund és excel·lent.

Tub d'acer inoxidable de 2 parets

Característiques de rendiment: llarga vida útil; taxa de fallada baixa i taxa de fuga d'aigua; de bona qualitat de l’aigua, no s’hi precipitaran objectes nocius a l’aigua; la paret interior de la canonada no està cruixida, suau, baixa resistència a l'aigua; alt rendiment de cost, llarga vida útil de 100 anys, sense manteniment, baix cost; pot suportar una erosió de cabals d'aigua elevada fins a 30m / s; col·locació de tub clar, bonic aspecte.

3. Tub d’higiene alimentària

Característiques de rendiment: la rugositat interna de la superfície Ra és superior a 0,2, el residu penjat de la paret és petit, fàcil de netejar, evita el creixement dels bacteris, el poliment electrolític té un efecte de passivació i la paret interior té un bon rendiment de defensa.

4. tub de fluid de tub inoxidable

Tubs soldats interiors d'acer inoxidable fabricats amb cura, àmpliament utilitzats en productes lactis, cervesa, begudes, farmacèutics, biològics, cosmètics, productes químics fins que els tubs d'acer sanitaris ordinaris, el seu acabat superficial i la paret interior llisa, la flexibilitat de la placa d'acer és millor, una cobertura àmplia. , gruix de paret uniforme, major precisió, sense picar, de bona qualitat.

Contacteu-nos per correu electrònic: info@sxht-group.com

Un parell de: Introducció de 316 tubs d’acer inoxidable

Següent: Què és la placa d'acer inoxidable laminada en calent?