[[TitleIndustry]]

Quin és l’ús del tub de la caldera?

Date:Aug 11, 2019

El tub de la caldera fa referència a acer obert als dos extrems i que presenta una secció buida. La seva longitud és més gran que la dels voltants. Segons el mètode de producció, es pot dividir en canonada d'acer perfecta i tub d'acer soldat. Les especificacions de la canonada d’acer són les dimensions exteriors (com el diàmetre exterior o la longitud lateral). El gruix de paret indica un ampli ventall de mides, des de capil·lars de petit diàmetre fins a canonades de gran diàmetre fins a diversos metres de diàmetre.

El tub de la caldera és un tipus de tub transparent. El mètode de fabricació és el mateix que el de la canonada sense fissures, però hi ha requisits estrictes per a l'acer utilitzat en la fabricació de la canonada d'acer. Segons la temperatura d’ús, es pot dividir en dos tipus: tub de caldera general i tub de caldera d’alta pressió.

Les propietats mecàniques del tub de la caldera són indicadors importants per assegurar el rendiment final de l’acer (propietats mecàniques), que depèn de la composició química de l’acer i del sistema de tractament tèrmic. A l'estàndard de la canonada d'acer, s'especifiquen propietats de tracció (resistència a la tracció, resistència a la resistència o punt de rendiment, allargament), índexs de duresa i resistència i propietats de temperatura alta i baixa requerides pels usuaris segons els diferents requisits d'ús.

1. La temperatura general del tub de la caldera és inferior a 350 ° C, i el tub domèstic es compon principalment de 10 o 20 tubs d'acer al carboni laminats en calent o tubs dibuixats en fred.

2. Els tubs de caldera d’alta pressió solen estar exposats a condicions d’alta temperatura i alta pressió. Els tubs s’oxidaran i es corroiran sota l’acció de gasos de combustió d’alta temperatura i vapor d’aigua. Les canonades d’acer tenen una durabilitat alta, alta resistència a la corrosió i una bona estabilitat estructural.

Els tubs generals de la caldera s’utilitzen principalment per fabricar canonades de paret refrigerades per aigua, canonades d’aigua bullint, tubs de vapor sobreescalfats, canonades de vapor sobreescalfades per a calderes de locomotora, canonades de fum grans i petites i canonades de maons d’arc. Els tubs de caldera d’alta pressió s’utilitzen principalment per fabricar tubs de sobreescalfador, tubs de reescalfament, conductes d’aire, tubs de vapor principals, etc., per a calderes d’alta pressió i d’alta pressió.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de: info@sxht-group.com

Un parell de: Què és la barra hexàgona d’acer inoxidable?

Següent: Què és la placa en relleu d’acer inoxidable?