[[TitleIndustry]]

On s'utilitza l'acer inoxidable super?

Date:Jun 06, 2019

Classificació del material i rendiment principal

A diferència dels materials d’acer estructural microaliats per a plataformes off-shore, els materials d’acer especials per a plataformes off-shore són generalment els acers inoxidables d’aliatge d’aliatge elevat basats en Ni-Cr o Cr-Ni-Mo, acers super-inoxidables o aliatges resistents a la corrosió, que generalment tenen alt. punts. Característiques de l'equivalent al gravat, alta puresa i aliatge de N. Les parts típiques de les plataformes en alta mar preparades mitjançant aquests materials d’alt aliatge, com ara emmagatzematge i transport, canonades de processos, dessalinització, bescanviadors de calor, canonades del pou d’oli, perforació i potes de pila, generalment són d’alta resistència i alta resistència per complir les seves especials. condicions del servei. Corrosiu o ambdós. En general, la resistència a la corrosió i la resistència són dos indicadors claus de rendiment de materials d’acer especials per a plataformes fora de mar. Actualment, les qualificacions d’acer especials avançades per a plataformes externes externes inclouen principalment acer inoxidable super austenític, acer inoxidable super ferrític, acer inoxidable no magnètic austenític d’alta resistència, aliatges resistents a la corrosió a base de níquel i ferro-níquel, etc. varia segons el disseny del sistema de composició d'aliatges.

(1) Alt contingut d'acer inoxidable super austenític Cr-Ni-Mo. Per als acers inoxidables super austenítics, generalment té un elevat contingut en Cr, Ni, un cert contingut Mo (6% a 7%) i té una excel·lent resistència a la corrosió local i a la corrosió uniforme a temperatures més altes i a la corrosió. El valor PREN equivalent (Cr + 3.3Mo + 16N) generalment arriba a 30 o més, i alguns materials són fins i tot superiors a 50, cosa que garanteix una excel·lent resistència a la corrosió d'aquests materials. Al mateix temps, un aliatge N raonable fa que sigui alt. Força i resistència plàstica.

(2) Aliatges a base de níquel o de ferro-níquel resistents al corrosió Per als aliatges resistents a la corrosió basats en níquel o en ferro-níquel, els aliatges Cr, Ni i Mo són més alts en contingut i tenen una resistència i estrès locals més destacades que els acers inoxidables super austenítics en aigües tropicals i mitjans iònics complexos. Rendiment de la corrosió Es pot utilitzar àmpliament en suports de petroli i gas, separació petroli-aigua o altres canonades de procés químic més exigents, vàlvules de bombes i centrífugues.

(3) Acer inoxidable austenític alt en nitrogen. El contingut d’aliatge N extremadament elevat millora molt l’índex de resistència del material, cosa que fa que tingui excel·lents propietats de resistència en condicions d’alta temperatura a la cambra. A causa de l'ús de Mn-N Ni per convertir-se en un element estabilitzant austenita, és excel·lent en el rendiment. Té un cost de producció inferior. Degut a l’optimització contínua del seu sistema d’aliatges dels darrers anys i a l’addició de certs elements Mo, també té una excel·lent resistència a la corrosió local, millora contínua del contingut de Cr i reducció addicional de l’element C, que millora la resistència a la corrosió intergranular del material.


Un parell de: a què es pot utilitzar una placa d’acer inoxidable 316?

Següent: Què és super acer inoxidable