[[TitleIndustry]]

On utilitza l'acer super inoxidable?

Date:Jun 06, 2019

Classificació de materials i rendiment principal

A diferència dels materials d’acer estructural microaliatges per a plataformes marítimes, els materials especials d’acer per a plataformes a alta mar són generalment acers inoxidables basats en aliatge alt Ni-Cr o Cr-Ni-Mo, acers super-inoxidables o aliatges resistents a la corrosió, que generalment tenen alt punts. Característiques del gravat equivalent, d'alta puresa i aliatge N. Les parts típiques de les plataformes marítimes preparades mitjançant l’ús d’aquests materials d’aliatge alt, com ara l’emmagatzematge i el transport, les canonades de processos, la dessalinització, els intercanviadors de calor, les canonades de pous d’oli, les perforacions i les potes de pila, són generalment d’alta resistència i alta resistència per complir amb les seves especials condicions del servei. Corrosiu o ambdós. En general, la resistència a la corrosió i la resistència són dos indicadors clau de rendiment per a materials especials d’acer per a plataformes a alta mar. En l'actualitat, els avançats graus especials d'acer per a plataformes marítimes estrangeres inclouen principalment acer inoxidable super austenític, acer inoxidable super ferritic, acers inoxidables no magnètics d'alta resistència, a base de níquel i ferro-níquel, resistents a la corrosió, etc. varia en funció del disseny del sistema de composició de l’aliatge.

(1) Contingut alt Mo Cr-Ni-Mo acer inoxidable super austenític. Per als acers inoxidables super austenítics, generalment té un alt contingut de Cr, Ni, un cert contingut de Mo (del 6% al 7%) i té una excel·lent resistència a la corrosió local i la corrosió uniforme a temperatures més elevades i la corrosió per picades. El valor PREN equivalent (Cr + 3,3Mo + 16N) arriba generalment a 30 o més, i alguns materials són fins i tot superiors a 50, el que garanteix una excel·lent resistència a la corrosió d'aquests materials. Al mateix temps, l'aliatge raonable N fa que sigui alt. Força i resistència plàstica.

(2) Aliatges resistents a la corrosió basats en níquel o ferro-níquel. Per a aliatges resistents a la corrosió basats en níquel o ferro-níquel, els aliatges Cr, Ni i Mo tenen un contingut més elevat i presenten una resistència a la corrosió local i una tensió més destacats que els acers inoxidables austenítics superiors de les aigües tropicals i els mitjans iònics complexos. Rendiment de la corrosió. Es pot utilitzar àmpliament en els mitjans de petroli i gas, la separació d’oli i d’aigua o altres canonades de processos químics més exigents, vàlvules de bomba i centrífugues.

(3) Acer inoxidable austenític d'alt nitrogen. El contingut d’aliatge extremadament elevat N augmenta considerablement l’índex de resistència del material, el que fa que tingui propietats de resistència excel·lents en condicions d’alta temperatura a la cambra. A causa de l’ús de Mn-N Ni per convertir-se en un element estabilitzador d’austenita, és excel·lent en rendiment. Té un cost de producció inferior. A causa de l’optimització contínua del seu sistema d’aliatges en els últims anys i l’addició de determinats elements Mo, també compta amb una excel·lent resistència a la corrosió local, millora contínua del contingut de Cr i una reducció addicional de l’element C, que millora la resistència a la corrosió intergranular del material.


Un parell de: a què es pot utilitzar una placa d’acer inoxidable 316?

Següent: Què és un acer super inoxidable?