2018 de tardor i hivern acer producció restriccions quant

- Nov 15, 2018-

Tota la producció restriccions situació pentinat: pentinats al seu torn el Beijing, Tianjin i Hebei i les zones circumdants, Iang-Tsé delta, Fen Wei plana i altres tres regions claus del programa producció restriccions. En general, veure la tardor i hivern producció restriccions afecten la capacitat mitjana diària de 280.000 tones, la proporció del 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Pequín, Tianjin i Hebei i rodalíes: (1) Tangshan: la proporció de restriccions de producció total de 31,5% i la proporció d'aplicació present de l'any passat és bàsicament el mateix; Handan, Xingtai: El requisit de proporció de restriccions de producció, relativament alta;


Plana de Wei molleres: objectius de millorats són més altes, però producció restriccions proporcions són en general.

Iang-Tsé: en l'actualitat, principalment encara afectat per l'Expo.

A més de les ciutats de dalt, la resta de Pequín, Tianjin i Hebei i l'entorn del programa producció restriccions és més imprecís, i no hi ha específic a les necessitats de les restriccions de producció de cada fabricant.

No obstant això, implementació de restriccions de producció enguany esdevé més flexible, presa de decisions autoritat ha estat descentralitzat, decisions basades en condicions reals d'aire i els objectius de millora, juntament amb algunes de les exempcions reservat, es ser més flexible en l'execució.


Un parell de:El que causa que els preus d'acer segueixin baixant Següent:Els beneficis de les empreses d'acer segueixen creixent durant tot l'any