Restriccions a la producció d'acer a la tardor i l'hivern 2018

Restriccions a la producció d'acer a la tardor i l'hivern 2018

Date:Nov 15, 2018

Arreu de la situació de restriccions a la producció que es pentinen: al seu torn, les pistes de Pequín, Tianjin i Hebei i els voltants, el delta del riu Yangtze, la plana de la planxa Wei i altres tres regions claus del programa de restriccions de producció. capacitat mitjana de 280.000 tones, la proporció d’aproximadament el 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Pequín, Tianjin i Hebei i els seus voltants: (1) Tangshan: La proporció general de restriccions de producció del 31,5% i la taxa d’implantació real de l’any passat és bàsicament la mateixa; Handan, Xingtai: El requisit de restriccions de producció proporcionals, relativament altes;


Fen Wei simple: Els objectius millorats són més elevats, però els percentatges de restriccions de producció són generalment.

Delta del riu Yangtze: Actualment, principalment encara afectat per l'Expo.

A més de les ciutats anteriors, la resta de Pequín, Tianjin i Hebei i les zones circumdants del programa de restriccions de producció és més vaga, i no hi ha cap requisit específic per a les restriccions de producció de cada fabricant.

Tanmateix, la implementació de les restriccions de producció d’enguany s’ha tornat més flexible, l’autoritat de presa de decisions s’ha descentralitzat, les decisions basades en les condicions d’aire reals i els objectius de millora, juntament amb algunes de les exempcions reservades, seran més flexibles en la seva aplicació.


Un parell de: Què causa que els preus de l’acer continuïn baixant

Següent: Els avantatges de les empreses siderúrgiques continuen creixent durant tot l'any