304 304L 316 316L Tubs d'acer inoxidable Estat de lliurament

304 304L 316 316L Tubs d'acer inoxidable Estat de lliurament

Date:Dec 20, 2018

Quan el client realitza una comanda de canonada d’acer inoxidable, cal indicar l’estat de lliurament al contracte.


L’estat general d’entrega d’acer inoxidable inclou enrotllament en calent, enrotllament en fred, enrotllat controlat, normalització, tremp, recuit, trepat, afinació, etc., estat de laminat en calent redueix efectivament el consum d’energia, redueix els costos, pot optimitzar el rendiment de processament de tubs i aliatges d’acer inoxidable. .


El laminat en fred és l'ús de bobines d'acer inoxidable laminades en calent com a producció de matèries primeres, després de l'encavalcament per eliminar la pell de l'òxid per fer un laminat continu en fred, el producte acabat es fa rodar amb bobina dura, perquè la deformació en fred contínua causada per l'enduriment en fred que la força de la bobina dura rodada, l’augment de la duresa, l’enduriment de la caiguda de l’índex, de manera que el seu rendiment d’estampació empitjorarà, només es pot utilitzar per produir


El rodatge controlat és el control del rodament, és a dir, sobre la base d’ajustar la composició química de la canonada d’acer inoxidable, mitjançant el control de la temperatura de calefacció, la temperatura de rodatge, el sistema de deformació i altres paràmetres tecnològics, controlar la llei de canvi del teixit d’acer inoxidable austenític i la microestructura dels productes de canvi de fase, per aconseguir el perfeccionament de l'Organització, millora la resistència i la duresa de la finalitat. El foc positiu és escalfar els accessoris de canonada d’acer inoxidable fins a Ac3 o superior a 30-50 ℃, i després d’un període d’aïllament, traieu del forn a l’aire o polvoritzant aigua, polvoritzant o refrigerant el procés de tractament tèrmic metàl·lic. L’objectiu és fer una homogeneïtzació de refinació i distribució de carbur. La diferència entre el foc positiu i el recuit és que la velocitat de refredament del foc és més ràpida que la velocitat de refrigeració de recuit, de manera que el teixit normalitzador és més fi que el teixit de recuit, i també es milloren notablement les seves propietats mecàniques.


A més, a l'exterior del forn el refredament no ocupa els equips, la taxa de producció és alta, pel que és possible, en la mesura del possible, utilitzar el foc positiu en la producció en lloc de recobrir. El recuit és un procés de tractament tèrmic que escalfa el tub d’acer inoxidable ràpidament fins a una certa temperatura i manté un cert temps després de refredar-se amb la velocitat adequada.


Un dels paràmetres més importants del procés de recuit és la temperatura màxima de calefacció i la selecció de la temperatura de calefacció de la majoria dels aliatges es basa en el diagrama de fases d’aquest sistema d’aliatges.


El trinxat es refereix a l'escalfament del tub d'acer inoxidable a una temperatura crítica d'Ac3 o Ac1 per sobre de la temperatura, després d'un període d'aïllament, de manera que la totalitat o part de la seva austenita, i més que la velocitat de refredament crítica de la velocitat del fred a A continuació hi ha la transformació de martensita del procés de tractament tèrmic. El tremp es refereix al tremp de la canonada d’acer inoxidable, a l’aïllament AC1, després de l’aïllament del procés de tractament tèrmic d’acer inoxidable. El tractament de tremp és el procés de tractament tèrmic de temperament d’alta temperatura després de l’acabament.


El tremp d’alta temperatura es refereix al tremp a l’interval de 500-650 ℃.

La modulació pot ajustar en gran mesura el rendiment i el material de la canonada d’acer inoxidable, de manera que la resistència, la plasticitat i la duresa de la canonada tinguin un bon rendiment, per aconseguir un bon nivell de propietats mecàniques completes.


Un parell de: 304 Duresa del tub d'acer inoxidable

Següent: Promocions de vendes més grans de 2018