Condició de lliurament de tubs d'acer inoxidable 304 304L 316 316L

- Dec 20, 2018-

Quan el client fa una comanda de canonada d'acer inoxidable, l'estat de lliurament ha d'indicar-se en el contracte.


L'estat de lliurament en acer inoxidable comú inclou laminatge en calent, laminatge en fred, laminació controlada, normalització, temperat, recocido, descongelació, ajustament, etc., l'estat de laminatge en calent redueix efectivament el consum d'energia, redueix costos, optimitza el rendiment de processament de tubs i aliatges d'acer inoxidable. .


El laminatge en fred és l'ús de bobines d'acer inoxidable laminat en calent com la producció de matèries primeres, després de decapitar per eliminar la pell de l'òxid per fer el frec continu en fred, el producte acabat és bobina durs enrotllada, ja que la contínua deformació en fred causada per l'enduriment en fred és que la força de la bobina durs enrotllada, la duresa augmenta, l'índex d'enduriment disminueix, per la qual cosa el seu rendiment estampat empitjorarà, només es pot utilitzar per produir simple


El rodament controlat és el control del rodament, és a dir, sobre la base d'ajustar la composició química de la canonada d'acer inoxidable, controlant la temperatura de calefacció, la temperatura de rodadura, el sistema de deformació i altres paràmetres tecnològics, controlen la llei de canvi del teixit austenític d'acer inoxidable i la microestructura dels productes de canvi de fase, per aconseguir el perfeccionament de l'organització, potenciar la força i la resistència del propòsit. El foc positiu és escalfar els accessoris de canonades d'acer inoxidable a Ac3 o superiors a 30-50 ℃ i, després d'un període d'aïllament, retiri del forn en l'aire o l'aigua de polvorització, el procés de tractament de calor amb polvorització o bufat de calor. L'objectiu és fer que la refinació del gra i la homogeneïtzació de la distribució del carbur. La diferència entre el foc positiu i el recocido és que la velocitat de refredament d'incendis és més ràpida que la velocitat de refrigeració de recocido, de manera que el teixit normalitzat és més fi que el teixit de recuit, i les seves propietats mecàniques també es milloren significativament.


A més, a l'exterior del refredament del forn no s'ocupa l'equip, la velocitat de producció és alta, en la mesura del possible, utilitzar el foc positiu en la producció en comptes de recalar. Annealing és un procés de tractament de calor metàl·lic que escalfa la canonada d'acer inoxidable ràpidament a certa temperatura i manté una certa quantitat de temps després de refredar-se amb la velocitat adequada.


Un dels paràmetres de procés més importants de recuit és la temperatura màxima de calefacció, i la selecció de la temperatura de calefacció de recuit de la majoria dels aliatges es basa en el diagrama de fases d'aquest sistema d'aliatge.


El refredament es refereix a la calefacció del tub d'acer inoxidable a una temperatura crítica d'Ac3 o Ac1 per sobre de la temperatura, després d'un període d'aïllament, de manera que tota o part de la seva austenita, i més que la velocitat de refrigeració crítica de la freda freda a fred Sra avall per a la transformació de martensita del procés de tractament tèrmic. El temperat es refereix al descongelat de la canonada d'acer inoxidable, sota la calefacció AC1, aïllant després de refredar un procés de tractament de calor d'acer inoxidable. El tractament de temperament és el procés de tractament tèrmic de temperat a alta temperatura després de la refrigeració.


El temperat d'alta temperatura es refereix al temperat en l'interval de 500 a 650 ℃.

La modulació pot ajustar el rendiment i el material de la canonada d'acer inoxidable en gran mesura, de manera que la força, la plasticitat i la resistència del tub tenen un bon rendiment, per aconseguir un bon nivell de propietats mecàniques integrals.


Un parell de:Duresa de canonada d'acer inoxidable 304 Següent:2018 majors vendes Promoptions