L'acer inoxidable 304 no pot jutjar els avantatges i desavantatges del magnetisme

- Jan 03, 2019-

Hi ha molts tipus d'acer inoxidable, des de la temperatura segons l'estructura organitzativa es pot dividir en diverses categories:


1, tipus de cos austenític: com 304, 321, 316, 310,

2, martensita o tipus de cos de ferrita: com ara 430, 420, 410, etc.


L'austenita és no magnètica o feble magnètica, la martensita o la ferrita és magnètica. Normalment, l'acer inoxidable és generalment utilitzat com a tub decoratiu. El material d'acer inoxidable és generalment magnètic o feble magnètic, però degut a la fosa causada per fluctuacions de la composició química o estat de processament diferent, també pot aparèixer magnètic, però això no es pot considerar fals o no qualificat. és la raó?


Es menciona anteriorment que l'austenita és magnètica no magnètica o feble, i la martensita o ferrita és magnètica, a causa de la segregació dels components de fosa o el tractament tèrmic impropi, causarà l'acer inoxidable austenític 304 en una petita quantitat de teixit de martensita o ferrita. D'aquesta manera, l'acer inoxidable 304 tindrà un magnetisme feble.


A més, l'acer inoxidable 304 després del processament en fred, l'estructura del teixit també es converteix en martensita, major és la deformació del processament en fred, major conversió de martensita, major és el magnetisme de l'acer. Com un lot de cinta d'acer, la producció de tub φ76, sense sentit magnètic obvi, la producció de tub φ9.5. A causa del gran sentit magnètic de la deformació de la cantonada és obvi, el tub de rectangular quadrat de producció perquè la deformació és més gran que el tub circular, especialment la part de plegat, la deformació és més evident que el magnetisme més intens. Per tal d'eliminar per complet les propietats magnètiques de l'acer 304 causades pels motius anteriors, el teixit austenític estable es pot restaurar mitjançant un tractament de solidificació a alta temperatura, eliminant així el magnetisme.


En particular, a causa de les causes anteriors causades pel magnetisme d'acer inoxidable 304, i altres materials d'acer inoxidable, com el magnetisme d'acer al carboni 430 no tenen el mateix nivell, és a dir, el magnetisme d'acer 304 sempre mostra un magnetisme feble. Això ens diu que si l'acer inoxidable és feble o no magnètic, s'haurà de considerar un material de 304 o 316, i si és el mateix que el magnetisme de l'acer al carboni, mostra un fort magnetisme perquè no es tracta d'un material de 304 .


Un parell de:No Següent:Tecnologia de processament de tubs soldats d'acer inoxidable Super Duplex