304 L’acer inoxidable no pot jutjar els avantatges i els inconvenients del magnetisme

304 L’acer inoxidable no pot jutjar els avantatges i els inconvenients del magnetisme

Date:Jan 03, 2019

Hi ha molts tipus d'acer inoxidable, des de la temperatura segons l'estructura organitzativa es pot dividir en diverses categories:


1, tipus de cos austenític: com ara 304, 321, 316, 310,

2, tipus cos de martensita o ferrita: com 430, 420, 410, etc.


L’adenenita no és magnètica o dèbilment magnètica, la martensita o la ferrita són magnètiques. Normalment s’utilitza com a tub decoratiu L’acer inoxidable és majoritàriament material 304 del cos austenític, generalment magnètic o magnètic dèbil, però a causa de la fosa provocada per fluctuacions de composició química o d’estat de processament diferent també pot aparèixer magnètica, però això no es pot considerar fals o no qualificat. és la raó?


Es menciona anteriorment que l’austenita és no magnètica o magnètica dèbil, i que la martensita o la ferrita és magnètica, degut a que la segregació de components de fosa o a un tractament tèrmic inadequat, causarà l’acer inoxidable austenític 304 en un nombre reduït de martensita o teixit de ferrita. D’aquesta manera, l’acer inoxidable 304 tindrà un magnetisme feble.


A més, 304 d’acer inoxidable després del processament en fred, l’estructura del teixit també es convertirà en martensita, com més gran sigui la deformació del processament en fred, més conversió de martensita, major serà el magnetisme de l’acer. Com un lot de tires d'acer, la producció d'un tub de 76 º, sense sentit magnètic evident, la producció d'un tub de 9,5. A causa del gran sentit magnètic de la deformació de la cantonada és obvi, la producció del tub rectangular quadrat perquè la deformació és més gran que el tub circular, sobretot la part plegable, la deformació d'un magnetisme més intens és més evident. Per tal d’eliminar completament les propietats magnètiques d’acer 304 causades per les raons anteriors, es pot restaurar el teixit austenític estable mitjançant un tractament de solidificació a alta temperatura, eliminant així el magnetisme.


En particular, per les raons anteriors causades pel magnetisme d'acer inoxidable 304 i altres materials d'acer inoxidable, com el 430, el magnetisme d'acer al carboni no és del mateix nivell, és a dir, el magnetisme d'acer 304 sempre mostra un magnetisme feble. Això ens diu que si l’acer inoxidable és dèbilment magnètic o completament no magnètic, s’hauria de jutjar com a material 304 o 316 i, si és el mateix que el magnetisme de l’acer al carboni, mostra un fort magnetisme perquè no és un material 304 .


Un parell de: No

Següent: Tecnologia de processament de tubs soldats d'acer inoxidable súper dúplex