Duresa de canonada d'acer inoxidable 304

- Jan 07, 2019-

1, RH

La prova d'duresa de l'acer inoxidable de Guallo, com la prova de duresa de Brinell, són mètodes d'assaig d'indentació. La diferència és que es tracta de mesurar la profunditat de la sagnia, la prova de duresa de Luo actualment és un mètode àmpliament utilitzat, del qual HRC en l'estàndard de tub d'acer és el segon només per a la duresa Brinell HB, la duresa de Luo es pot aplicar a la determinació de materials metàl·lics a partir de extremadament suau i molt difícil, compensa que el mètode Brinell no és més senzill que el mètode Brinell, pot ser directament des del dial de la màquina de la duresa per llegir-ne. No obstant això, a causa de la seva petita indentació, el valor de la duresa no és tan exacte com el mètode Brinell.


2, duresa Brinell

En la norma de canonada d'acer inoxidable, la duresa de Brinell és la més utilitzada, sovint amb un diàmetre de sagnat per indicar la duresa del material, tant intuïtiva com convenient, però per a la canonada d'acer més dura o més prima no s'aplica.


3, la prova de duresa Tauvi d'acer inoxidable de duresa de Vickers també és un mètode de prova d'indent, que es pot utilitzar per determinar materials de metall molt prims i duresa de capa superficial, té els principals avantatges del mètode Brinell, Rockwell i superen les seves deficiències bàsiques, però no com simple com el mètode Luo, el mètode Vickers rarament s'utilitza en els estàndards de tubs d'acer.


4, proves de duresa de tubs d'acer inoxidable de diàmetre interior de més de 6.0 mm, gruix de paret de 13 mm de recuit de tubs d'acer inoxidable, es pot utilitzar metre de duresa Webster de w-b75, la prova és molt ràpida, senzilla, adequada per fer tubs d'acer inoxidable inspecció ràpida i no destructiva qualificada. Diàmetre de tub d'acer inoxidable superior a 30 mm, gruix de paret superior a 1,2 mm de tub d'acer inoxidable, l'ús del mesurador de duresa de Luo, prova HRB, duresa HRC. Diàmetre de tub d'acer inoxidable superior a 30 mm, gruix de paret de tub d'acer inoxidable inferior a 1,2 mm, ús d'un mesurador de duresa de superfície Luo, prova de duresa HRT o hrn, diàmetre interior inferior a 0 mm, tub de més de 4,8 mm d'acer inoxidable, mesurador de duresa especial de Luo, prova duresa hr15t, quan el diàmetre del tub d'acer inoxidable és superior a 26 mm. També es pot provar la duresa de la paret interior de la canonada amb el coixinet de duresa Rochewell o Surface Roche.

Un parell de:El 90% dels comerciants d'acer d'emmagatzematge d'hivern final d'aquest any Següent:Condició de lliurament de tubs d'acer inoxidable 304 304L 316 316L