304 Duresa del tub d'acer inoxidable

304 Duresa del tub d'acer inoxidable

Date:Jan 07, 2019

1, RRHH

Prova de duresa Guallo d'acer inoxidable, com la prova de duresa Brinell, són mètodes de prova de sagnat. La diferència és que es mesura la profunditat d’indentació, actualment el mètode d’assaig de duresa de Luo és un mètode molt utilitzat, del qual la HRC en l’estàndard de la canonada d’acer és segona només a la duresa Brinell HB, la duresa de Luo es pot aplicar a la determinació de materials metàl·lics a partir de extremadament suau a molt dur, compensa que el mètode Brinell no és, més simple que el mètode Brinell, pot ser directament des del marc de la màquina de la duresa per llegir-la. Tanmateix, a causa de la seva petita sangció, el valor de la duresa no és tan exacte com el mètode Brinell.


2, duresa Brinell

a l'estàndard de la canonada d'acer inoxidable, la duresa Brinell és la més utilitzada, sovint amb diàmetre de sagnat per indicar la duresa del material, intuïtiva i còmoda, però per a la canonada d'acer més dura o més fina no és aplicable.


3, la prova de duresa de l'acer inoxidable de la duresa de Vickers també és un mètode de prova de sagnat, es pot utilitzar per determinar materials metàl·lics molt prims i duresa de la capa superficial, té els avantatges principals del Brinell, mètode Rockwell, i superar les seves mancances bàsiques, però no com a tan simple com el mètode Luo, el mètode Vickers rarament s'utilitza en els estàndards de canonades d'acer.


4, la duresa de la prova de la duresa interior de tubs d’acer inoxidable de més de 6,0 mm, el gruix de la paret de subjecció del tub d’acer inoxidable de 13 mm, es pot utilitzar un mesurador de duresa del tipus Web-w-b75, la prova és molt ràpida, senzilla, adequada per fer una canonada d’acer inoxidable. inspecció qualificada no destructiva ràpida Diàmetre del tub d’acer inoxidable superior a 30mm, gruix de paret superior a 1,2 mm de canonada d’acer inoxidable, l’ús de mesurador de duresa Luo, prova HRB, duresa HRC. Diàmetre del tub d’acer inoxidable superior a 30 mm, gruix de paret inferior a 1,2 mm de canonada d’acer inoxidable, l’ús de mesurador de duresa de la superfície Luo, prova d’HTT o duresa hrn, diàmetre interior inferior a 0mm, major de 4,8 mm de canonada d’acer inoxidable, l’ús de canonada Mesurador de duresa especial Luo, prova de duresa hr15t, quan el diàmetre del tub d’acer inoxidable és superior a 26mm. La duresa de la paret interior de la canonada també es pot provar amb el mesurador de duresa Rockwell o superficial.

Un parell de: El 90% dels comerciants d'acer a l'emmagatzematge d'hivern de finals d'aquest any

Següent: 304 304L 316 316L Tubs d'acer inoxidable Estat de lliurament