Investigació 337 sobre carbó acer i aliatge acer productes

Investigació 337 sobre carbó acer i aliatge acer productes

Date:May 05, 2016

A hora local 26 d'abril, els Estats Units Steel Corporation s'apliquen a la International Trade Comissió d'Estats Units, la sol licitud de Xina va Bei ferro i Steel Group, Shanghai Bao Steel Group i altres 40 empreses d'acer xinesos Exporta els Estats Units l'acer de carboni i arxivada una investigació 337 de productes d'acer d'aliatge i publicar una exclusió permanent o requeriments. Es tindrà la internacional Trade Commission dels Estats Units 30 dies per avaluar la petició i llavors decidir si ha de dur a terme la investigació o no. Una vegada després de les respostes de presentació al fracàs, llavors les empreses xineses d'acer és enfrontaràs antimonopoli multes sobre investigació.


Predecessor el Estats Units Steel Corporation fundada el 1864, Carnegie Steel Company, té la seu als Estats Units la major integra empreses d'acer. Empreses d'acer xinesos acusats i el seu control colluded distribuïdors els preus, el robatori de secrets comercials i a través de la falsa etiqueta per evitar el comerç tributari, requisits d'acord amb el Estats Units "dret fiscal de l'any 1930" secció 337 investigació, bloquejar els productes d'exportació a el market.the Estats Units Estats Units Steel Corporation, fabricant d'acer xinesos utilitzarà tots els mitjans per lluitar pel comerç just i continuar a través de casos anti-subsidi i antidumping, promoure el treball de l'aplicació de dret existents.

investigació 337 es refereix als Estats Units pot ser la Comissió Internacional de comerç d'acord amb la secció 337 del final de la Llei d'impostos, l'any 1930 van iniciar una investigació sobre el comportament injust de sancions de comerç d'importació.


El cap de comerç comerç oficina remei donar una adreça i va dir que la investigació 337 centrat en la infracció de drets de propietat intel·lectual i productes d'acer és productes relativament madures, hi ha tal cosa com una disputa de propietat intel·lectual. Les al·legacions d'infracció anomenada propietat intel·lectual no tenen cap base factual, espero que la International Trade Comissió dels Estats Units per desestimar la reclamació. Els Estats Units Steel Corporation a la indústria siderúrgica xinesa arxivada una investigació 337 és base xinès les exportacions d'acer han augmentat considerablement. Al començament del 2014, les exportacions d'acer xinesos continuar augmentant, a finals del 2015, les exportacions d'acer van representar més del 10% total sortida.

Durant la fricció del comerç amb el productor d'acer més gran del món Xina, fins ara el moviment dels Estats Units Steel Corporation és l'acció més audaç i intens.

En l'actualitat, xinès d'acer comptes de producció gairebé la meitat del món. Acer xinesos exporta causa internacional antidumping, però en nom de la infracció dels drets de propietat intel·lectual de trobat, aquest és el primer cas. El director de l'Associació de la indústria d'acer xinesos donar una adreça i va dir que es van veure sorpresos per l'aplicació de les Estats Units Steel Corporation, la sortida de control pertinents, preu, "337 investigació" forjar l'origen i la propietat intel·lectual anomenats drets infracció càrregues basat en cap fets, contradicció i relacionat amb la posició. Per tant, amb l'esperança que el comerç internacional d'Estats Units Comissió per desestimar la reclamació.

El director també va dir que xinesa de ferro i acer, com una organització de la indústria, sempre estrictament respectar les lleis xinès i d'acord amb la normativa d'activitats internacionals multilaterals.

El director que finalment va destacar que la indústria siderúrgica de la Xina i els Estats Units compartir interessos comuns amplis, indústria siderúrgica xinesa es comprometen a intercanviar opinions a través de la comunicació, el diàleg i consulta amb els Estats Units per fer ambdues parts poden plenament i buscar conjuntament mantenir l'ordre de mercat i oposar-se a comerç proteccionisme i fer front conjuntament amb el problema d'excés de capacitat d'acer global.


Un parell de: Breu introducció de placa d'acer inoxidable 304

Següent: per a la 300 sèrie Industrial diferents formes barres dacer inoxidable