El 90% dels comerciants d'acer a l'emmagatzematge d'hivern de finals d'aquest any

El 90% dels comerciants d'acer a l'emmagatzematge d'hivern de finals d'aquest any

Date:Jan 03, 2019

El motiu principal de l’optimisme sobre la tendència després de l’any és la baixa producció de fàbriques d’acer, i la força de restriccions a la producció ambiental d’aquest any ha augmentat, és probable que l’inventari anual superi les expectatives comercials assolís un nou màxim.


I en el cas del control immobiliari, l’inici de la demanda a baix serà més actiu, l’emmagatzematge d’hivern i és una elecció sàvia. A més, al voltant d’un 3% de les persones va dir que l’any passat, a causa de les fàbriques d’acer per comprar preus menys alts després de la pèrdua d’emmagatzematge a l’hivern, aquest any no hi haurà emmagatzematge d’hivern. Al final, el 90% va dir que deixaria clar l’emmagatzematge a l’hivern.


En total, els analistes van dir que les restriccions de producció de protecció ambiental, la regulació immobiliària i altres múltiples factors causats pel mercat per a les expectatives del mercat posterior són generalment optimistes és la principal raó per la qual els comerciants siderúrgics trien l’emmagatzematge d’hivern. I la quantitat total d’emmagatzematge d’hivern augmentarà a partir de l’any passat.


Creiem que l'any 2019 serà un gran any per a materials d'acer inoxidable, tenim materials d'acer inoxidable de gran quantitat en existències per a enviaments ràpids i comandes urgents


Et convidem a contactar amb nosaltres, hi haurà servei 24 hores / 7 per a tu!


Feliç Any Nou a tots!

Un parell de: Totes les comandes de materials d’acer inoxidable seran assegurades de forma gratuïta per part de la nostra empresa

Següent: 304 Duresa del tub d'acer inoxidable