El 90% dels comerciants d'acer d'emmagatzematge d'hivern final d'aquest any

- Jan 03, 2019-

El principal motiu de l'optimisme sobre la tendència després d'any és la baixa producció de les fàbriques d'acer, i la força de restriccions de producció mediambiental d'aquest any s'ha incrementat, l'inventari anual probablement superarà les expectatives empresarials a un nou nivell.


I en el cas del control immobiliari, l'inici de la demanda aigües avall serà més actiu, l'emmagatzematge d'hivern i és una elecció intel·ligent. A més, prop d'un 3% de les persones van esmentar que l'any passat, a causa de les fàbriques d'acer per comprar preus més baixos després de la pèrdua de l'emmagatzematge d'hivern, no hi haurà un magatzem d'hivern aquest any. Al final, el 90% va dir que deixarien clar l'emmagatzematge d'hivern.


En total, els analistes van dir que les restriccions de producció de protecció ambiental, la regulació immobiliària i altres factors múltiples provocats pel mercat per les expectatives del mercat d'accessoris són generalment optimistes és la principal raó per la qual els comerciants d'acer trien l'emmagatzematge d'hivern. I la quantitat total d'emmagatzematge d'hivern augmentarà a partir de l'any passat.


Creiem que l'any 2019 serà un gran any per als materials d'acer inoxidable, tenim una gran quantitat d'acer inoxidable en existències per a un enviament ràpid i comandes urgents


Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres, hi haurà servei de 24h / 7d per a vosaltres.


Feliç any a tots!

Un parell de:Totes les comandes de materials d'acer inoxidable estaran assegurats gratuïtament per la nostra empresa Següent:Duresa de canonada d'acer inoxidable 304