Després de la indústria siderúrgica va tenir una producció limitada a l’octubre, pot augmentar el preu de l’acer?

Després de la indústria siderúrgica va tenir una producció limitada a l’octubre, pot augmentar el preu de l’acer?

Date:Sep 27, 2018


Després de Tangshan, "la indústria clau de la tardor i l'hivern diferencial de la màxima valoració del rendiment de la producció. Assessorament orientatiu" una altra notícia del mercat que recentment una altra província de producció d'acer a Jiangsu adoptarà mesures de producció limitades, tot i que no hi ha documents de producció clars, però algunes siderúrgiques locals han rebut una limitació. avís verbal de producció,

El temps específic de producció limitat l’11.1-11.30, per mantenir un mes, requereix que la planta siderúrgica realitzi el pla d’informació de la producció limitada, cada regió segons la seva pròpia situació. Segons les dades de CISA, a principis de setembre, la companyia siderúrgica principal la producció mitjana mitjana diària de 1.972 milions de tones, va augmentar en 70.100 tones, un creixement del 3,69%. S’espera que la producció total d’acer cru al setembre repassi a partir del mes d’agost, ja que el benefici de les tones d’acer d’aquest any és millor, les fàbriques d’acer tenen raons per limitar la producció abans de l’augment.

17.jpg

A més, segons les dades de control de la plataforma de negoci de núvols en acer autoritzats nacionals, es mostra que, a partir del 21 de setembre, l’inventari social de l’acer de 8.464 milions de tones, en comparació amb la setmana passada va caure 136.000 tones, invertint el setembre de les dues primeres setmanes d’inventari continuat creixement. tendència. L’inventari total es manté en un nivell baix, cosa que indica indirectament l’estabilitat de la demanda d’acer domèstica.

Un parell de: Com mirar la producció diària d'acer brut de setembre

Següent: Bobina d'acer inoxidable 316L amb bona resistència a la corrosió al clorur.