Després que la indústria de l'acer fos producció limitada a l'octubre, es pot augmentar el preu de l'acer?

Després que la indústria de l'acer fos producció limitada a l'octubre, es pot augmentar el preu de l'acer?

Date:Sep 27, 2018


Després de l'avaluació del rendiment de la indústria punta de Tangshan a la tardor i l'hivern, una altra notícia del mercat informa que una altra província de producció d'acer a Jiangsu recentment adoptarà mesures de producció limitades, tot i que no hi ha documents de producció limitats, però algunes fàbriques d'acer locals han rebut limitades nota verbal de producció,

El temps específic de producció limitada 11.1-11.30, manté un mes, requereix que la planta siderúrgica faci que el pla informi una producció limitada, cada regió segons la seva pròpia situació per ajustar-se. Segons les dades de CISA, a principis de setembre, la principal companyia siderúrgica va obtenir una producció mitjana diària d'1.972 milions de tones, un augment de 70.100 tones, un creixement del 3,69%. La producció total d'acers bruts al setembre s'espera que es recuperi a partir d'agost, ja que el benefici de les tones d'acer d'aquest any és millor, les fàbriques d'acer tenen raons de producció limitada abans de l'augment.

17.jpg

A més, segons dades de supervisió de la Plataforma de negoci de núvol d'acer domèstico, les dades mostren que, a partir del 21 de setembre, l'inventari social d'acer de 8.464 milions de tones, en comparació amb la darrera setmana va caure 136.000 tones, revertint el setembre les primeres dues setmanes d'inventari. tendència L'inventari total es manté a un nivell baix, indicant indirectament l'estabilitat domèstica de la demanda d'acer.

Un parell de: Com es veu la producció diària d'acer brut a setembre

Següent: Bobina d'acer inoxidable 316L amb bona resistència a la corrosió al clorur.