"En la manera tot el camí" destacar la força de la força de la disposició d'acer internacional

Date:May 23, 2017

La inauguració de la "cooperació Cimera Fòrum Internacional" es va celebrar a Pequín el 14 de maig. President Xi Jinping va assistir i va pronunciar un discurs de keynote titulat "Construcció" en el camí de "Treballar junts". XI Jinping va assenyalar que el 2013 a Kazakhstan i Indonèsia va proposar de construir la zona econòmica de seda i el segle XXI Maritime Silk Road, la iniciativa "anada". En els últims quatre anys, més de 100 països i organitzacions internacionals han activament amb el suport i va participar en la construcció de "a un costat de la carretera". Les resolucions importants de l'Assemblea General i el Consell de seguretat de l'ONU també s'han inclòs en la construcció d "una manera". "En el camí" construint a poc a poc des del concepte en acció, de la visió en realitat, la construcció de fructífera.


Xina treballarà amb un nombre d'organismes internacionals financers i desenvolupament per donar suport als projectes "una manera del camí", incloent-hi el mateix pel xinès dirigit asiàtic infraestructura Banc inversions i el Banc de desenvolupament nova BRICS. Com una institució financera regional creada per Xina, el principal negoci del Banc inversions infraestructura asiàtic és ajudar la infraestructura a l'Àsia-Pacífic.


Xina s'incrementarà el fons d "anada" per donar suport a la nova capital de 100 milions de iuans; al mateix temps fomentar les institucions financeres per dur a terme negocis de fons a l'estranger de RMB, l'escala s'espera a uns 300 milions de iuans. De 2014 a 2016, volum de comerç total de la Xina amb "a un costat del camí" superat dels EUA $ 3 bilions de dòlars, mentre que la Xina ha invertit més de EUA $ 50 milions a "país del camí". Les empreses xineses han construït més de 50 països en més de 20 països econòmic i zona de cooperació comerç, per al país a crear gairebé 1,1 mil milions de dòlars d'impostos i 180.000 llocs de treball.


L'estat més i més atenció al desenvolupament del camí, ferro i acer empreses necessiten canviar de la seva pròpia tecnologia per adaptar-se a anar millor estratègia.

    QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpg


   


Un parell de: Els Estats Units llançaran sancions contra Japó i Corea del Sud

Següent: Colze de 90 graus