Anàlisi de rendiment del productes de la 304 sèrie

Anàlisi de rendiment del productes de la 304 sèrie

Date:May 16, 2016


d'acer inoxidable 304 són àmpliament utilitzats en productes de la placa d'acer inoxidable, tubs d'acer inoxidable, muntatge d'acer inoxidable, barra/barra d'acer inoxidable i altres accessoris d'acer inoxidable. Aquí ens anàlisi el rendiment dels productes d'acer inoxidable 304 següent:


acer inoxidable 304 ha actuació de corrosió intergranular bona resistència, resistència a la corrosió excel·lent, fred treballant i estampació de rendiment que es pot utilitzar com d'acer inoxidable de calor resistència. Al mateix temps, aquest acer - 180℃under la condició de les propietats mecàniques encara bons. En un estat de solució sòlida plasticitat i tenacitat d'acer, capacitat de treball fred és bo; En l'oxidació de resistència a la corrosió atmosfèrica i àcid, aigua i altre mitjà. Com a resultat, la producció de canonada d'acer inoxidable 304 i consum és el més gran, més àmpliament àmbit d'aplicació de qualificació d'acer.


acer inoxidable 304 té bon rendiment de treball fredes i calentes, es pot utilitzar en tot tipus de fred i calor procés general forja material, d'acer inoxidable, filferro d'acer inoxidable, xapa d'acer inoxidable, acer inoxidable Fleix, fil i altres productes metal·lúrgics, calent treballant rang de temperatura de 900-1180 ℃. fred treball serà més fàcil, no especial dificultat, per dos tipus d'acer és fàcil ser fred enduriment , quan deformació fred és massa gran, ha de ser al mig de recuit de tractament, de processament posterior.


1. tractament tèrmic procés


tub d'acer inoxidable 304 amb temperatura de tractament de solució sòlida de 1080-1100 ℃, aigua de refrigeració o refredament d'aire. Fred intermedi recuit temperatura més de 850-970 ℃, escalfar aigua preservació després d'un cert temps. Després solució sòlida organitzacions de tractament d'acer austenítics, de vegades hi ha també una petita quantitat de ferrita.


2. soldadura


tub d'acer inoxidable 304 frenar la precipitació de carbur quan la soldadura, soldadura pot utilitzar mètodes genèrics. Manual elèctrica soldadura d'arc, carboni 0,04% - 0,04% de la mida de la prima d'acer inoxidable 304 pot ser adoptat l'elèctrode 002, no produeixen tendència corrosió Inter-cristal·lí després de soldadura, la secció gruixut, per mantenir la corrosió Inter-granular resistència després de soldadura, la necessitat de tractament tèrmic després de soldadura i sense tractament tèrmic, hauria de ser canviat a inoxidables austenítics 304L inoxidables o estable.


3. fred actuació formant


acer inoxidable 304 làmina prima en el procés d'aplicació, s'utilitza sovint en fred formant l'operació. El fred formant rendiment és forma suau i rendiment de la mesura d'indicadors tècnics importants. Els freds formant factors que influeixen en l'acer inoxidable 304 és més, és també molt complexes. En els seus assaigs metal • logràfics factor principalment és el resultat de la composició d'acer, és a dir, la proporció de crom i níquel equivalent a les propietats de tracció convencionals d'índex d'elongació és una caracterització important. Per obtenir bona freda formant actuació, ha controlat en la proporció d'acer de crom i níquel equivalent en un rang adequat.


4. aplicació


Equips utilitzats com a aliment, també són àmpliament utilitzats en general química equips, peces d'equips industrials de l'energia atòmica, etc. Adequat per a peces de dibuix profunds i canonada àcid, contenidors, etc. Vehicles, auto peces caixes, electrodomèstics estan utilitzant aquest material. És en la producció d'acer inoxidable austenítics i consum d'acer, el més utilitzat en la producció de paret prima, canonada àcid i peces, etc. Sovint també utilitzar per acer inoxidable crom i níquel i material del nucli, components no magnètics de soldadura en acer inoxidable i utilitzar components en medi de baixa temperatura.

Un parell de: Hexàgon les barres dacer inoxidable

Següent: Breu introducció de placa d'acer inoxidable 304