April Stahlindustrie PMI-índex Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

A l'abril, la indústria siderúrgica índex PMI era 49,1%, per 1,5 punts percentuals des del mes anterior i han estat caient durant dos mesos consecutius.

Entre ells, l'índex de producció Rosa a quatre vegades més alt en gairebé un any. acabat l'expansió d'índex de inventari de producte des de febrer 2015 el més alt; i l'índex nou ordre, l'índex de preus de compra va caure al 50% per primera vegada aquest any sota la línia. PMI Mostra que la producció d'acer a l'abril a alt nivell, les comandes van caure, l'acumulació d'inventari corporatiu, costos de matèries per donar suport a la manca de preus d'acer.

Les noves ordres per a la indústria d'acer a l'abril també va tornar a inferiors al 50% de l'interval de contracció del 46,9% després d'un lapse de 3 mesos, en 3,7 punts percentuals des del mes anterior, i els dos van caure més baix des de juliol de 2016. Això demostra que els preus d'acer va reduir considerablement, i la situació de les dificultats financeres, agents i els usuaris finals a les ordres d'acer més prudents, ordres d'acer va rebre una reducció en la pressió vendes ha augmentat significativament.

Abril domèstics preus d'acer a més d'un repunt a finals de mes, va caure el xocs mes sencer. Principalment a causa de l'actual oferta d'acer domèstic pressió augmentava, capital ajustat, suport de matèria costava afeblit. No obstant això, domèstic macroeconòmiques, acer, desenvolupament i producció capaç d'enfortir la gestió ambiental, preus d'acer tenir un impacte positiu, el rebot recent en els preus d'acer. S'espera en preus nacionals d'acer es poden xocs d'executar la tendència.Sobre nosaltres

Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el seu tub d'acer, xapa d'acer, barra d'acer 59 dacer requisits d'accessoris. Som una de les majors exportadors 59 distribuïdors de canonada d'acer inoxidable, acer inoxidable placa 59 acer inoxidable Bar a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.

Si teniu la intenció d'entendre'ns, llavors anomenar-lo aviat.

    

https://sxhtsteel.en.Alibaba.com/

 

Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039