Breu introducció de placa d'acer inoxidable 304

Breu introducció de placa d'acer inoxidable 304

Date:May 11, 2016


xapa d'acer inoxidable 304 amb àmplia aplicació, resistència a la corrosió bona, resistència a la calor, baixa temperatura força i propietats mecàniques; Estampació flexió com bon treball calenta habilitat, cap fenomen d'enduriment de tractament tèrmic (no-magnètic, amb temperatura - 196 ° C)


D'acer inoxidable 304L plat després de soldadura o eliminar l'estrès, té corrosió de límit de gra de bona resistència; Amb la condició de sense tractament tèrmic, també es pot mantenir una resistència a la corrosió bona, temperatura - 196 ° C a 800 ° C.


Segons les característiques de la qualificació d'acer es pot dividir en cinc tipus: austenita, austenítics - ferro, gra de ferro i tipus martensite, enduriment de precipitació. Requisits poden suportar l àcid oxàlic, àcid sulfúric, sulfat fèrric, nitrat, àcid nítric, àcid fluorhídric, àcid sulfúric, el sulfat de coure, àcid fosfòric, àcid fòrmic, àcid acètic, etc tot tipus de corrosió àcid, àmpliament en química, aliments, medicina, paperers, petroli i energia atòmica indústria i construcció, Estris de cuina, vaixella, l'automòbil, electrodomèstics tot tipus de peces de recanvi.


Superfície de placa d'acer inoxidable és suau, alta plasticitat, tenacitat i corrosió força, àcid i àlcali mecànic de gas, solució i altres mitjans de comunicació. És que un tipus d'acers no és fàcil s'oxida, però no absolutament no s'oxida.

‍‍

Segons el mètode d'elaboració, la placa d'acer inoxidable 304 pot ser dividit en calent rodant i fred rolling dos tipus, incloent 0,02 a 4 mm de gruix prim fred laminats xapa i xapa gruixuda en 4.5 a 100 mm.


Per tal de garantir que tot tipus d'acer inoxidable placa força, resistència a la tracció, allargament i duresa i altres propietats mecàniques s'ajusten a les necessitats, abans d'acer lliurament després recuit, tractament de solució sòlida i tractament de l'envelliment, tractament tèrmic.


superfície de placa d'acer inoxidable 304 és bonic i la possibilitat d'utilitzar la diversificació, que té molts actuació com bon rendiment resistent a la corrosió, molt de temps durador que acer ordinari, força alt i per tant la gran possibilitat d'utilitzar la làmina prima, alta temperatura oxidació resistència i alta resistència, així poder lluitar contra el foc, la temperatura normal de processament, és a dir fàcil tractament plàstic , simple manteniment base sobre tractament de superfícies no, net i polit altament, bon rendiment de soldadura.

Un parell de: Anàlisi de rendiment del productes de la 304 sèrie

Següent: Investigació 337 sobre carbó acer i aliatge acer productes