Nacionals d'acer preu fluctuació de preu d'importació del mineral lleugerament superior

Nacionals d'acer preu fluctuació de preu d'importació del mineral lleugerament superior

Date:Oct 11, 2018

Xangai, 24 de setembre (Xinhua) pel continu descens del nivell d'inventari de mercat, les pre-reposicions de la biblioteca per formar un certa tirada poder, domèstic lloc d'acer preu lleugerament cap amunt. El preu del mineral importat és en una petita fluctuació, i el nivell d'inventari portuària és encara alta.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

En la placa de mercat, el preu total lleugerament cap avall. El preu de bobines laminats en calent es va reduir lleugerament, el principal mercat dels principals productes laminats en calent en el valor mitjà de mercat de 4342 iuans per tona, una setmana va caure 15 iuans. El preu del plat mitjà i pesat es va reduir lleugerament, les especificacions principals mercat principal en el preu mitjà Nacional de 4474 iuans per tona, una setmana per 24 iuans. Actualment, l'inventari social d'acer continua disminuint, indicant que l'actuació de la demanda de mercat és just. Fàbriques d'acer en el cas de baixes inventaris, preus es pot mantenir estables, que fa que l'arribada al mercat la costa a alt nivell, segueixen mantenint un cert nivell de suport per a preus de mercat.

El mercat de mineral de ferro importat és en una situació lleugerament volàtil. Segons l'últim informe de "West nou Shinkansen", en l'actualitat, 62% grau importats preu de mineral en pols en la primera línia de 69 dòlars dels EUA a Molins d'estancament, d'acer abans les reposicions de la biblioteca, tot i que hi ha augmentat, però encara petites quantitats de contractació orientat, la facturació global no és gran, l'augment de preu és insuficient. Inventaris de Portuària de mineral de ferro sent alts, aquest últim encara és difícil de desfer-se del patró feble.

Un parell de: Dia Nacional d'Acer Ciutat Seis Factors Principals Esclaten, Preu d'Acer Per Revertir Atac

Següent: Capacitat de producció d'acer s'ha completat més de la meitat de l'any