Preu nacional de l'acer Fluctuació lleugerament més elevada del preu del mineral

Preu nacional de l'acer Fluctuació lleugerament més elevada del preu del mineral

Date:Oct 11, 2018

Xangai, 24 de setembre (Xinhua) a causa de la contínua disminució del nivell d'inventari del mercat, la reposició prèvia de la biblioteca per formar una certa potència d'atracció, el preu intern de l'acer lleugerament a l'alça. El preu del mineral importat és de fluctuacions reduïdes, i el nivell d'inventari del port continua sent alt.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

Al mercat dels plats, el preu global és lleugerament a la baixa. El preu de les bobines laminades en calent va caure lleugerament, el principal mercat dels principals productes laminats en calent en el valor mitjà de mercat de 4342 yuanos per tona, la setmana va caure 15 iuanos. El preu de la placa mitjana i pesada va caure lleugerament, les principals especificacions del mercat principal en el preu mitjà nacional de 4474 yuanes per tona, una setmana inferior a 24 iuanos. Actualment, l’inventari social de l’acer continua disminuint, cosa que indica que el rendiment de la demanda del mercat és just. Les fàbriques d’acer en el cas d’inventaris baixos, els preus es poden mantenir estables, cosa que fa que els costos d’arribada al mercat siguin alts, continuïn mantenint un cert nivell de suport als preus del mercat.

El mercat del mineral de ferro importat es troba en una situació lleugerament volàtil. Segons el darrer informe de "West New Shinkansen", actualment, el preu del mineral de pólvora importat en un 62% de qualitat en la primera línia de 69 dòlars nord-americans, un punt mort, les fàbriques d'acer abans de la reposició de la biblioteca, tot i que s'ha augmentat, però tot i així petites quantitats orientades a la compra, la facturació general no és gran, l'increment de preus és insuficient. Els invents portuaris de mineral de ferro continuen sent elevats, encara que és difícil desfer-se del patró feble.

Un parell de: Dia de la Ciutat Nacional Steel City Sis principals factors esclaten, preu de l'acer per atac invers

Següent: Capacitat de producció d'acer s'ha completat més de la meitat de l'any