Política mediambiental de producció limitada fins i tot durant el bombardeig d'acer període disparat cent Yuan

Política mediambiental de producció limitada fins i tot durant el bombardeig d'acer període disparat cent Yuan

Date:Oct 10, 2018


Ascens continua el mercat spot. Diferents d'ahir, els preus de mercat d'acer nord-sud són un petit augment constant en el to principal, els comerciants més unificada operació. L'acord és un petit canvi de ritme, a causa del volum de ahir de mercaderies, avanç al mercat avui en dia, però el mercat sud calenta refredat una mica, la remesa global no ha assolit el nivell d'ahir, només pot ser mesurat per normal. El mercat del nord té una bona oferta, el mercat està actiu, les reposicions aigües avall de la part positiva, la placa mercant dues vegades plantejat la majoria. Però la situació general és la reposició normal del Banc després els fons especulatius, festivals d'introduir la situació encara no ha aparegut.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


En l'actualitat, després de l'actuació de mercat global més enllà de les expectatives de mercat anterior, vistes des de les abans del festival que l'octubre d'acer o el primer en suprimir l'actitud dels joves. Però conduïa en un començament, no és el to tot canviarà, ja que fa que la ciutat d'acer per llançar una onada de mercat alcista fort sostingut?

Durant un curt període de pujada contínua en el mercat de plata deu, el temps no és massa madur. Però el gran to de plata deu xoc no va a canviar molt en el Moment. Però canviarà una mica el ritme.

Un parell de: Xina Pequín, Tianjin, Hebei i altres 6 províncies i ciutats més es eliminar i reduir la capacitat de la indústria siderúrgica

Següent: Acer inoxidable 304/L 310S 316/L 321 347 2205 canonades en estoc!