Política de producció limitada ambiental fins i tot durant el període de bombardeig L'acer es va elevar a centenars de iuans


El mercat puntual continua pujant. A diferència d'ahir, els preus del mercat nord-sud d'acer constitueixen un petit augment constant del to principal, els operadors més operatius unificats. L'acord és un lleuger canvi de ritme, a causa del volum de mercaderies d'ahir, avança el mercat avui, però el mercat meridional calent lleugerament refredat, l'enviament global no ha assolit el nivell d'ahir, només es pot mesurar de manera normal. El mercat del nord té un bon negoci, el mercat està actiu, la reposició del positiu, la xemeneia comercial va elevar dues vegades la Generalitat. Però la situació general és la reposició normal del banc després del festival, els fons especulatius per entrar a la situació encara no han aparegut.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


En l'actualitat, després del rendiment global del mercat més enllà de les expectatives del mercat anterior, la majoria de les opinions abans del festival que l'acer d'octubre o el primer a reprimir l'actitud dels joves. Però va començar un començament, no canviarà tot el to, ja sigui que la ciutat d'acer llançarà una onada de fort mercat a l'alça?

Durant un breu període de pujada contínua en el mercat de plata deu, el calendari no és massa madur. Però el gran to de la Plata deu cops no canviarà molt al Moment. Però el ritme canviarà una mica.