Protecció de comerç excessiva provocada per la manca d'ajustament de preus d'acer

Protecció de comerç excessiva provocada per la manca d'ajustament de preus d'acer

Date:May 15, 2017

En resposta als EUA antidumping i investigació d'acer i d'aliatge d'acer dibuixat freda mecànica canonades importats de la Xina, Wang Hejun, director de la Oficina de recerca de remei de comerç del Ministeri de comerç de la República Popular operen en sentit contrari de la Xina, va dir en un comunicat el 11 de maig que les mesures de protecció excessiva comerç va portar a l'acer dels EUA les empreses la manca de reestructuració industrial i la pèrdua de competitivitat internacional, no només danyar els interessos dels socis comercials, però també ajudar a resoldre el problemes que enfronta els EUA d'acer indústria.


10 de maig, el Departament de comerç dels Estats Units va emetre un avís sobre les importacions de Xina, Alemanya, Índia, Itàlia, Corea del Sud i Suïssa de acer al carboni i canonada mecànica dibuixat freda aliatge d'acer va iniciar investigacions antidumping, mentre que la Xina i l'Índia, la contra-subvenció de d'aquests productes enquesta.


Wang Hejun van assenyalar que els Estats Units freqüentment sobre les importacions de productes d'acer per iniciar les investigacions de remei comerç i prendre mesures restrictives han despertat gran preocupació dels membres WTO. Segons les estadístiques ens International Trade Commission, entre el 2000 i el 2016, als Estats Units un total de 283 estrangers importacions de mesures, dels quals 147 són productes d'acer, comptabilitat 52%. Mesures de protecció excessiva comerç dirigit a la manca de reestructuració industrial i la pèrdua de competitivitat internacional de les empreses d'acer nosaltres, només no perjudicar els interessos dels socis comercials, però també ajudar a resoldre els problemes que enfronta la indústria d'acer nosaltres.


Wang Hejun va destacar que la Xina ha oposat sempre l'abús d'investigació de remei de comerç. Comerç freqüent remei mesures es no només ajuden a pal·liar els danys reclamats els sol licitants dels EUA, però també necessàriament afecten els interessos de la indústria aigües avall dels EUA. S'espera que les autoritats d'investigació dels EUA es prudent i bastant manejar el cas i crear un entorn estable i predictible mercat per al comerç i cooperació de la indústria d'acer.Sobre nosaltres


Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el seu tub d'acer, xapa d'acer, barra d'acer 59 dacer requisits d'accessoris. Som una de les majors exportadors 59 distribuïdors de canonada d'acer inoxidable, acer inoxidable placa 59 acer inoxidable Bar a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.


Si teniu la intenció d'entendre'ns, llavors anomenar-lo aviat.


   


Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Un parell de: Capacitat de producció d'acer s'ha completat més de la meitat de l'any

Següent: Placa d'acer inoxidable S31635