Com identificar la soldadura de canonada d'acer inoxidable no qualificada?

Com identificar la soldadura de canonada d'acer inoxidable no qualificada?

Date:Dec 19, 2018

La canonada d'acer inoxidable soldada falsificada és fàcil de produir plegable, el plegament és la superfície del tub d'acer inoxidable format d'una gran varietat de polilines, aquest defecte sol passar per tot el producte longitudinal. El motiu de la formació de plegament és degut a la recerca excessiva d’alta eficiència per part dels fabricants calents, la quantitat de pressió és massa gran, resultant en la formació d’orella a la canonada, el següent rodatge quan es formen productes plegables i plegables després la flexió es esquerdarà, la resistència de la canonada d’acer inoxidable es reduirà significativament. L'aspecte de canonada d'acer inoxidable soldat fals i fred, tindrà un fenomen de cànem.


El cànem es deu al fort desgast de la ranura de laminació causada per la irregular i irregular superfície dels defectes d’acer inoxidable. En segon lloc, la superfície del tub d'acer inoxidable fred és fàcil de cicatriçar, la formació de les raons principals són dos punts, un és de mala qualitat de material de tubs d'acer inoxidable soldat no és uniforme i moltes impureses.


L’altra és que els fabricants de canonades esglaonades per guiar els equips de sanejament són simples, fàcils d’enganxar d’acer, aquestes impureses es mosseguen al rotllo després de la forma fàcil de formar cicatrius.


La superfície falsa de la canonada d’acer inoxidable també és fàcil de formar esquerdes, perquè la seva factura és de billet, els porus de la factura són molts, la factura en el procés de refrigeració a causa del paper de l’estrès tèrmic, la formació d’esquerdes, després de rodar-hi. sigues esquerdes. Superfície de canonada d'acer inoxidable soldada de mala qualitat sense lluentor metàl·lica, mostrarà un vermell pàl·lid o similar al color de ferro de porc, la formació de dos punts, un és la seva factura és la factura. L'altre és que la temperatura de rodatge de canonada no és normal, la temperatura de l'acer es fa per inspecció visual, per la qual cosa no pot estar d'acord amb l'àrea Austenita prescrita per fer rodatge, el rendiment de les canonades d'acer inoxidable no satisfarà les normes. La canonada d'acer inoxidable soldada contra la falsificació també és fàcil de ratllar, ja que els fabricants de canonades d'acer soldades sense embuts són equips de producció senzills, fàcils de formar, ratllant la superfície d'acer, rascades profundes també debilitaràn la resistència del tub d'acer inoxidable. Les barres transversals dels tubs d'acer inoxidable soldats de forma resistent són primes i baixes, sovint resultant en insatisfacció.


Com que els fabricants aconsegueixen una gran tolerància negativa, les primeres línies del producte acabat sota la pressió d’una gran quantitat, el tipus de ferro és petit, el tipus forat també s’omple d’insatisfacció. La secció de la canonada d'acer inoxidable soldada sense soldadura és el·líptica, ja que el fabricant estalvia el material i la quantitat del corró acabat de ser a la pressió és massa gran. Les toleràncies negatives de la canonada d'acer inoxidable de mala qualitat solen superar les disposicions, el tub d'acer inoxidable inferior conté moltes impureses, la densitat de material de canonada d'acer inoxidable és baixa i la mida de la diferència súper també és més greu, així que si no hi ha pinça vernier, es pot pesar i comprovar.


Un parell de: Promocions de vendes més grans de 2018

Següent: Característiques de rendiment de 200 sèries d'acer inoxidable