Com identificar la soldadura de tubs d'acer inoxidable sense classificar?

- Dec 19, 2018-

La falsificació de tubs d'acer inoxidable soldat és fàcil de produir plegat, el plegat és la superfície de la canonada d'acer inoxidable format per una varietat de polil·lines, aquest defecte sovint passa per tot el producte longitudinal. El motiu de la formació del plegat es deu a l'excessiva recerca d'una alta eficiència per part de fabricants de mala qualitat, la quantitat de pressió és massa gran, el que resulta en la formació d'orelles a la canonada, el següent rodament quan es formen els productes plegables i plegables després La flexió es trencarà, la força de la canonada d'acer inoxidable es reduirà significativament. L'aparició de tubs d'acer inoxidable falsos i de mala qualitat tindrà fenomen de cànem.


El cànem es deu al desgast pesat de la ranura causada per la irregular superfície irregular dels defectes d'acer inoxidable. En segon lloc, la superfície de la canonada d'acer inoxidable és fàcil de cicatriu, la formació dels motius principals són dos punts, un és un material de tub d'acer inoxidable soldat de mala qualitat que no és uniforme i moltes impureses.


L'altre és un fabricant de canonades de mala qualitat per guiar l'equip de sanejament que és senzill, fàcil d'enganxar d'acer, aquestes impureses es mosseguen al rotllo després de fàcils de formar una cicatriu situació.


La superfície de la canonada d'acer inoxidable fals és també fàcil de formar esquerdes, ja que la seva palanquilla és de palanquillas, els porus de la palanquilla són molt nombrosos, la palanquilla en el procés de refredament a causa del paper de l'estrès tèrmic, la formació d'esquerdes, després de rodar-hi ser esquerdes. La superfície de la canonada d'acer inoxidable, de mala qualitat, sense lluentor metàl·lic, tindrà un color vermell pàl·lid o similar al de ferro forjat, la formació de dos punts, una és la seva palanquilla. L'altra és la temperatura de rodadura de tubs de mala qualitat no és estàndard, la temperatura de l'acer es realitza a través de la inspecció visual, per la qual cosa no pot estar d'acord amb l'àrea Austenita prescrita per fer rodar, el rendiment de la canonada d'acer inoxidable naturalment no compleix els estàndards. Els tubs d'acer inoxidable falsificats també són fàcils de zero, ja que els equips de producció de fabricants de tubs d'acer soldats sense fils són senzills, fàcils de formar rebaves, rasquen la superfície de l'acer i les ratllades profundes també debilitaran la força de la canonada d'acer inoxidable. Les barres transversals de tubs d'acer inoxidable soldats de mala qualitat són prims i baixos, que sovint donen com a resultat una insatisfacció.


Com que els fabricants aconsegueixen unes toleràncies negatives grans, les primeres línies del producte acabat sota la pressió d'una gran quantitat, el tipus de ferro és petit, el tipus de forat també està ple d'insatisfacció. La secció transversal de la canonada d'acer inoxidable soldat de mala qualitat és el·líptica, que és degut a que el fabricant guarda el material i la quantitat de rodet acabat de fer sota la pressió és massa gran. Les toleràncies negatives de tubs d'acer inoxidable de mala qualitat solen superar les disposicions, la tuberia d'acer inoxidable inferior conté moltes impureses, la densitat de material de canonada d'acer inoxidable és baixa i la mida de la super diferència també és més greu, de manera que si no hi ha pinça de vernier, es pot pesar i revisar.


Un parell de:2018 majors vendes Promoptions Següent:Característiques de rendiment de l'acer inoxidable de 200 sèries